Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaju svi za koga husref na ovoj utakmici navija
Vole Delije zauvek svog Husrefa Muslimana!
neka karirana košulja i bordo dres ispod nje Husref njanja provjerena.
Moj Husrefe, dzaba si fasovao onoliki kaznu, vidis da ste tanki, nije ti savez kriv. Primiš 7 komada pa ti onda drugi kriv.
Torpedo treba izbaciti iz lige zbog namjestanja tekmi
Pa Husref je trener igmana,cuj stigao na utakmicu hahahahahaha,sta mislite ima zabranu pa nije trener?
pa njima u redakciji je drago sto je husref suspendovan
Kako je ružan
Divi ovog p......a Irfana Fejzica,dao bi g....e za lovu,tako je i otisao iz Zelje jer hoce p...s vecu platu a bio k....a od golmana
vala je i njega dosta, vazda se vrti u krug. Jesi bio igračina a trener si vala nikakav. Hvala ti
nikakav samo jedan os najuspjesnih trenera nase lige ! Moj jaro pratis fudbal slabo,Husrefu jedina mana sto se brzo iznervira i mnogo psuje ali i kad psuje to je iskreno ,nije da nekoga ponizava sa namjerom !
Husrefe dodji u svoju Zvezdu,ali ne kao trener,nego na nekoj drugoj funkciji