Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj se vi malo upitajte sta mi nemamo, Italija ima dovoljno stručnjaka i igrača da sredi svoju reprezentaiciju, lako će oni ispraviti sadašnje stanje...
realno
Italija igra dosasan fudbal i baš minje drago da pored Grčke, još jednu dosadnu ekipu neću morati gledati na turniru, hvala ti Bože!
Talijani nenormalno vole svoju naciju, De Rossi je to samo potvrdio...ne mogu zamisliti nijednog naseg igraca koji bi rekao ne ubacuj mene jet ne mogu pomoci...kad se samo sjetim Kenana Hasagica, ne moze hodat kako treba ali daj da branim jer sam ja ginuo za ovu repku...to je nas nacin razmisljanja...tako da ne cudi sto talijani nisu propustali velika takmicenja jer pored znanja kojeg posjeduju imaju i patriotizam...steta sto ih nece biti u Rusiji
Kako je tek nama, mi dobijamo udarce redovno svake druge godine u oktobru, a ponekad i u novembru, sa jednim izuzetkom koji protvrdjuje pravilo.
Nema klasičnu desetku, a bogami ni desetku u kajmaku ;)
Odlicna analiza svaka cast. Nije mi jasno da igraci koji imaju preko 40 nastupa i zive u Sa nemaju veci angazman u savezu. Ili ja bar ne vidim da ima.
Daćemo im Pjanu...doduše on je više osmica...!!!
Da je Hrvacka dobila Svecu, Dansku Irsku onibi izgubili jer fudbalir puno trce fiziciki su spremini nazalo italija sdesilio.
Opet im sudija kriv
a u vakat imali tottija, del piera, di natalea... jbga, sad se igra drugačiji fudbal, u kojem je klasična desetka višak... nije je imala ni španija kad je osvojila sve živo...
Sergej Barbarez :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
Granquist ih je sve pojeo.
selektor italijana u svedskoj je od starta pustio da igraju i imobile i beloti, ali bez ikakve sredine, odnosno sa previse defanzivaca, i gledali smo catenaccio koji je primio jedan gol. sinoc je belotija ostavio na klupi, i pokusavo nesto sa ubacivanjima sa strane. insigne je moro igrati u uzvratu, ali selektor je taj koji bira. zalosno je da i pored odlicne forme u kojoj su i beloti i imobile, njih dvojica budu po jednom u prilici u obje utakmice (u svedskoj beloti, sinoc imobile).
Nizozemska Italija...i mnogo jos velikih reprezrntacija,zajebane kvalifikacije