Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimovic sada ima vise kose nego prike 12 godina kad je igrao.
Ovo samo kod nas bajramska atmosfera neki gosti dolaze, docekuju se, supljira se, u ostalim reprezentacijama toga nema, samo rad, rad, rad. Kakvi ba gosti, posveti se toj lopti i vjezbaj, nista ti Barbarezu nisi promijenio. Samo mažeš oči javnošću tim nekim pravilima koja si vidio na internetu od drugih trenera pa ti svi plješću.
za početak konstantno su na relaciji hotel - teren u Butmiru. Kada imaju slobodno vrijeme u hotelu mogu raditi šta hoće, nisu roboti 24/7 da loptu šutaju