Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci ce uzeti bod Englezima
Kakvi Englezi, zive hn.t.@ge
Realno gledajuci pobjeda Slovenaca, treba se samo paziti zadnje minute.
Sta napisat za komsije a ne bit blokiran?
još brbija danas da ovjeri karte za avion kuci pa da bude sve taman
Zašto Srbija mora pobijediti??
Jucher Kraljevina Hrvatska vjerovatno ispade. Danas igraju Kraljevine Srba i Slovenaca. Ako i one debelo uprskaju, mozda opet bude nade za prvo spomenutu.
Sinoc me obradovase Italijani a veceras ako Bog da ce me obradovati Danci.
... Al koji su bili zmajevi....a ja nisu bili
Kad Srbija prodje, nemoj posle da bude error 500 na koment sekciji (:
kad igra turska? jer citatelji klixa i ce biti dosta uzbudjeni danas jer moraju s jedne strane navijati za maticu a s druge nadati se da danska rokne srbiju.. ako turkiye pobijedi a srbija izgubi nakon sinocne utakmice natalitet u BH ce se znatno poboljsati .. bit ce mnogo beba novih za 9 mjeseci.
Srbija igra ubjedljivo najlosiji fudbal ba EURU.
Ovi komentari o golu u 98 min...koliko je izmjena bilo..koliko zuti kartona var onda grčevi u 89 min očito lažni..izračunaj .. Plus ako ne dobiješ Albaniju gdje su sigurna 3 boda u grupi s talijanima i špancima..nema prolaza
da li gol u 98 minuti legitiman, ja mislim da se to treba preispitati
Idemo Danska sa**lj* petardom če**ik*
Pretuzno je da nema vijesti na klixu koje mogu proci bez nacionalizma i medjusobnog vrijedjanja u komentarima. Kakav jadan komadic planete.
Srbija može se samo počet pakovat.
Ovo je nogomet. Nekad sretno prođeš na penale, nekad nesretno ispadnes u sudačkoj a nekad se kao Bosna nikad ne plasiras nigdje.
A nekad slavis prolaz i onda se ukaze eurogo u 98 minuti i onda pises jadne komentare hahahahahhahahah
Ni najvece repke nisu igrala na zadnja dva svjetska u top 4
Čekam komentare mojih zemljaka druge vjeroispovjesti... da čujem neku pametnu... ..
Sretno komšije.
Blago ovim sitnim dusama sto mrze. Izjede i boli to. A sta mogu, pomoci im nema. Doduse utehu mogu naci u eventualnoj pobedi brace (hin) sa Bosfora.
Kad komsija pocne dijeliti lekcije o mrznji.
Sta bi sa susjedima, jesu poletili iz njemacke