Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kaznu udariti od 100.000 KM i bice mir.
Zasto, ama bas uvijek, napisete ”popularni” ispred naziva neke navijacke grupe?? Ja stvarno to ne kontam, pa eto ako ima neko da mi objasni.
Ono što cili demokratski svit osuduje i zgraža se, jer je napadnuta država od ruskog diktatora, Srbi daju podršku, bore se u njohovoj vojci što treba u budućnosti imati na umu i takve nacije prezirati i udaljiti od demokratskog svijeta.
Fifa i Uefa na potezu
Moroni
Svako svoje podrzava Tako i genocidasi
Treba opaucit klub sa finom kaznom i rijesen problem. Nek vjesa podrsku po moskvi.
saka jada
Sad da de hoce zaratit da im jeb*mo mamu. Da nas Amerika nije zaustavila Dodik bi sad samo mogao pricat iz Srbije a za Vicu ne bi niko ni znao. A Borac bi bio ponos Muslimanske Banja Luke
A klix Vehabije docekale osvetu isto tako...
500 godina pod Turcima , to frustrira haman :)
Dovoljan je samo naziv "Lešinari", nema tu sta dodat osim jos: Genocidaši !
Sve se vrati kad tad
I ovo suživota što ima je na teritoriji gdje su Bošnjaci većinski narod.Ova dva naroda se ne vole a zajednički mrze muslimane.Tuga.
Samo zajednicka mrznja spaja pravoslavce i katolike u BiH
Za ovo nema kazne, a kad Zeljo/Sarajevo bace jednu baklju uzmete 3 hiljade. Ebo te vico i savez i ovakva drzava
Nikad to katarzu neće doživjeti jer i dalje uče djecu zlu. Neminovno je da će kad tad doživjeti prosvijetljenje težim, gorim i krvavijim putem, jer su primitivni da razviju samosvijest i pokajanje. Osuđeni su na propast.
Namjestwna utakmica 100%. Pogledajte zadnji go..4 igraca Borca sama stoje na 2 stativi.