Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željovci majka mu stara, napravite varijantu da na Grbavici navijači FKS dobiju pola Sjevera, pa da onda i na Koševu vi dobijete čitav jug i pola zapada kao nekad. Treba nam stari čar derbija, da pokažemo dušmanima šta je jedini pravi derby u ovoj državi. Živim za dan kada će na derbiju kao nekada biti +30k navijača, treba popustiti sa ovim glupim inatom.
Ne može druže kad je tampon zona skoro pola sjevera i jedna cetvrtina istoka, da nismo divljaci, k'o sto jesmo, bilo bi vise mjesta.
Dzaba sve kad sudi Milos Gigovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SVI NA SJEVER!
I savez napolje
Rezultat 0:0, standardno...
Hvala dragom Tito da je i kod nas gledanost skočila. Zrinjski ubija u Europi a Vječiti Derbi gledan k'o da je 1. Liga Ju ♥️
Forzzzaaaa Željooooo
Seljo Haha
Gigovic ce ziv izaci sa stadiona jedno ako bude sutra X 🤣🤣
U nedjelju ABD, pred stadionom. Valjda će ostati šta istoka
Da bar Grbavica ima kapacitet kao kosevo pa da im damo citavu tribinu i oni nama i da vidi svijet sta znaci derbi jedne male bosne... Da sve prodje bez incidenata i da vas oderemo😁 U kooost!
Igraj bordo bijeli
Svani Nedjeljo pa da torpedo je💙🤍mo!!
jos ima glupi ljudi
SVI NA SJEVER SARAJVO FOR EVER
Kad se dobro prodaje onda netreba reklamu
Kad se Raha na Koševo vrati.
SVE OVE GODINE, MALE PLAVE K4RAM0.
Dzaba sve kad sudi Milos Gigovic.