Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pričajte šta hoćete svako radi i igra za pare koliko god se zaradi dobro je koliko u BiH ligi treba igrati da se to zaradi mozete pričati sta hoćete ali sve se radi za pare bez para ništa
Ne zelim minimizirati našem narodu fali dobre igre srce navijanja ali drugi su vjerojatno shvatili da to nije utakmica lige prvaka nego prvo PRETKOLO najlošijeg takmičenja druga stvar što se mi radujemo tome kao velikom uspjehu a kad već govorite o velikoj igri zar niste u Sarajevu gubili 1-3 i provukli se do penala ili je bilo 5-1 da ja ne znam
Neki se hvale jer su prije 20 godina napunili stadion kapaciteta 13 hiljada. Idemo iduce sedmice 30 hiljada, momci su to zasluzili svojom igrom i zalaganjem.
Broj 1 u lizi po posjecenosti vec godinama. Dobar tiiii
Sta ba, ko se hvali time i cuj prije 20 godina?? Mi se mozemo jedino hvaliti da smo jedini ikada napunili SAMI Koševo...38 000 protiv Newcastlea...psttt
Nek se Mirvic i garnitura fino namire od ovih para..Samo zbog toga su tu gdje jesu..I samo zbog toga Sarajevo niti bilo koji bh klub nece dozivjet procvat,jer nemaju viziju.Bitno je samo instant uzet pare i hajmo dalje.
Naprijed Sarajevo, zeljni smo dobrog fudbala u Sa
SARAJEVO TO SMO MI!
Bravo Pitari. Hajmo slijedeće hevte 30.000 Popunite još na zapadu jedno 4000, Sjever još 1000 i istok 2000. da budu sve tri tribine krcatee. I dobru koreografiju smislite, kako samo vi znate. Nevjerovatno je, kako samo malo fali dobrih rezultata da se okupi ogroman broj bordo navijača. Po tom su specifični i najjači definitivno, mogu misliti kolko će ih biti u Trnavi na uzvratu, ako naprave dobar rezultat na Koševu.
Istok je pun bio,Sjever taman jos 1000 a zapad treba jos 10000 da bude pun.
Slavio sam jučer kao da smo ušli u Playoff Lige Prvaka a prije prvo kolo Lige Prvaka nije se ovako slavilo nego bilo normala,fale nam dobra stara vremena kad smo se brukali protiv Švaba i Talijana a ne u prvom kolu bruka protiv ekipa iz Malte,Moldavije ,Armenije i to još Konferencija!!