Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika i sport ne trebaju ići zajedno
Jok eto Srbija je
Srbadija na haparatima, zivilo nezavisno Kosovo.
Hahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kosovo je Makedonija ! :D
U Sveckoj nemiri zd'ao!
Hebi nas redom sve,onaj hoce kosovo,onaj hoce bosnu,drugi hoce vojvodinu,treci hoce phicku materinu,cetvrti vise nije sretan zbog prvog,a drugi bi hebo treceg,i tako u krug,goni nas sve u provaliju kakvu i daj normalnom svijetu da dodje zivjeti u ove balkanske planine rijeke sela i gradove,,sve imamo,,ali pameti ama bas nimalo
Ko hoce Vojvodinu? xD Tamo su sve Srbi
Kiflje krofne, kad krenu tenkovi ide bježanija.
Realno više nego Srbija ali ovome nije mjesto na stadionima
Oštro ih kazniti !!
projsečni dijasporci koji su patrioti iz 2000km udaljene švedske.
Kosovo je Albanija; Bošnjo: Jok eto Srbija je. Republika Srpska je Srbija; Bošnjo: Kme
Toliko ste dosadili svi da covjeku dodje napustiti sve i otici zivjeti na neko ostrvo, sto dalje od civilizacije. Ljepse je sa zivotinjama zivjeti.
Austrija je Turska, Turska je Grčka, Bugarska je Makedonija, Srbija je Hrvatska, Slovenija je Austrija, Amerika je Indija, Engleska je Saxonia, Kina je Mongolija, Španija je Arabija, Njemačka je Francuska, Francuska je Asterixova.
Jel novinarcicu..to su sad 'politicke poruke'? Nisu skandalozne? I UEFA ' bi mogla da preduzme..'Da su neki drugi u pitanju vec bi po ovom novinarcicu bili kaznjeni I to 'zestoko'. Interesantna ste vi sorta..
Kosovo je Kosovo, nije ni srpsko ni albansko, republika svoja
Tako je braćo Albanci. Uz Vas je Bosna i Hercegovina. Samo jako.
zelim samo da pitam svrbe kakav je to osjecaj kad ti prisvajaju tvoje.????????????????????????????????
Vojvodina je mađarska