Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospdin tesko je naci dq vrijedja nekog igraca, zali se na uslove Ili bilo kakve primjedbe sa njegove strane. Gospdin
GO RAFA Katoliče Naš 😎
El mas Grande !
Anabolicar
Najteži mu je momenat bio kada je zaboravio obući gaće na jednom turniru. Umalo debelo crijevo nije iščupao van.
Onih 6-7 poraza za redom u finalina Grand Slemova i Mastersa od Djokovica leta Gospodnjeg 2011 nista?
Moli Boga svako jutro da se Đoković ne cijepi.
Može se on "cijepati" koliko hoće, ako ima ovdje iko ko prati tenis preko 10 godina (a vjerujem da ima) zna vrlo dobro ko je koga, da se tako elokventno izrazim - trao prije povreda koljena. Živi bili pa vidjeli ko će da završi sa najviše GS i Mastersa.
@EA94 Čuj prije povreda koljena. Pa nije mu Đoković pucao u koljena. Valjda je u tome i poenta da vrhunski sportista pored talenta i želje mora biti i vrhunski atleta i besprijekorno zdrav da bi imao najbolje rezultate, a to što se politika umiješala u sport na AO i savršeno zdravom čovjeku nije dopustila da se takmiči će se pričati još dugo, dugo...