Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitvno arapskog ili berberskog porijekla po prezimenu. Najvjerovatnije berberskog.
Fotošop je čudo.
Čuda ne postoje, a Fotošop je ipak samo kompjuterski program.
Eno komentatori na Eurosportu koji prenose judo,ne zele da izgovore ime drzave Kosovo za koju nastupa Laura Fazliu i koja se na njihovu zalost i plasirala u finale i uzet ce na kraj zlatnu medalju.
Kome fali daska?
Počeli su koristiti AI poput kliksa i face tv
Pokazuje u nebo ne zato što je on najbolji: nego zato što zna da je Svevišnji stvorio nebesa, more i zemlju, planine, okeane i sva bogatstva prirode. Ponudivši harmoniju i izobilje svakom čovjeku... ali onda je bačeno sjeme razdora i uništenja.
u ova doba si krenuo cugati? svasta