Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vicina kuja
Ovo je jedini sudija koji bi mogao posteno da sudi
Peljto je Vicin čovjek, jedan od arhitekata “titule” Borca, skupa sa Gigovićem, Musom, Njegomirovićem, Kazlagićem. To je sudijska mafija koja direktno uništava fudbal u BiH. Reprezentaciju su ubili, ostali su jedino Sarajevo i donekle Velež da budu uništeni. Željo je odavno na koljenima. Sve što voli BiH za njih je neprijatelj.
Zrinjski je trenutno u pravoj formi. Nema sumnje u osvajanje Kupa protiv ovakvog borca. Ako sudije budu nepristrane i ne korumpirane.
u naslovu arbitar a u tekstu sudija hahah
Jedno je sigurno, danas kao i na proslavi titule ce biti 500 navijaca od cega 400 djece iz skola fudbala jer svako normalan vidi da nema svrhe pratiti klub koji nista nije postigao igrom vec uz pomoc sudija. Bolje izaci prosetati nego gledati novu sudijsku lakrdiju.
Crveni karton za Zrinjski i penal za Borac 100%
Čudo nije opet Njegomirovic. Ovo je izgleda podjela trofeja dogovorena. Borcu prvenstvo , Zrinjskom kup.
ili borcu i kup. i peljtan je dokazao da je vicin pulencic….