Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHA znaci imamo VAR ali ne mozemo i ne znamo ga koristiti u pojedinim situacijama..
Sve dosudio korektno, ali posto je u pitanju Borac... Cuj faul kod gola, ne budite smijesni.
Znamo, ali ne zelimo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je smijesno. Irfan odsudi utakmicu Lige prvaka bez greske a da napravi 3 materijalne povrede pravila u jednom mecu Bh lige. Ovo je ocigledno obracunavanje komiteta za sudjenje sa onim clanovima koji ne zele da stimaju utakmice.
Gigovic prosle godine trebao biti izbacen sa liste sudija a nije dobio ni jednu utakmicu kazne. Zavisi kome se se sudi . Kako komitet delegira u banja luku trojac gigovic,njegomirovic petrovic vjerovatno radi postenog sudjenja. Sudijsku organizaciju treba reorganizovat iz temelja
U Srbiji ista situacija. Četvorka sudi evropske utakmice a ne žele da sude ( ili im ne daju ) derbi. To sudi isključivo zvezdin plavušan. Zato i prolazimo isto u fudbalu. Igramo fudbal iz 70-ih
Zna li ko koliku je Njegomirovic dobio suspenziju za utakmicu protiv Igmana za titulu?
Meni bi laskalo da me kriminalci suspenduju. Znaci da radis kako treba
Majke mi mi nisu jasni ljudi koji jos uvijek prate domace lige. Evo npr. ovdje je najjasnije da koliko god posteno radis svoj posao, namjerno te miniraju korumpirane kolege. Naravno da su to podmetanja i dogovor UZePeovaca sa obje strane da dokazu kako u BiH cak ni sport ne moze biti normalan. Ali jamabali je dovoljno da Vice uplati za Pomozi.ba, i sve se zaboravi.
mora i borac nekad bit zakinut
Moj gospodine Peljto na sta si spao da sudis ovu "premier ligu" koja je zasluzila davno ukidanje. Sudi samo EU civilizacijske lige.
Pa da mu nije ove premier lige ne bi evrope vidio ni na slici
oke kazna ako nisi dobro sudio, ali je smiješno da jedan Luka Bilbija, Kazlagic i Gigovic nisu dobili nikad ovako velike kazne
Pa da si procito tekst a ne samo naslov, mozda ne bi ovo napisao..il si paglu
Anel je bio u pravu. Što dalje od ovih.
Razmišljam koja je bolja riječ da se opiše situacija: cirkus ili kino? Ja bi promjenio sudijsko državljanstvo.
Čovjek sudi utakmice Lige prvaka bez greške,a naši stručnjaci ga suspenduju zato što nije bio 12-ti igrač za Borac
ode zeljovac na hladjenje
A dje je Givovic, da mu nije oduzeta licenca?
uvesti var savezu
Kazenjen jer ima karakter i nije dio vaših prevara, Irfan je gospodin, Nek te je stid Elmire, ostat ćeš upamćen kao izdajnik!