Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grobar KK Bosna - ovaj Raznatovic u saradnji sa Konakovicem i Samirom Avdicem. Preskupo placeni prosjecni igraci. Pinka se uzimala samo tako. Ova dvojica tada SDA-ovaca u sukobu interesa jer su radili u klubu, a i za MIshka.
jareća bradica....zahvali se tom čovjeku do neba, jer samo on zna kako ti završi u Realu - doduše, budeš li igrao kao protiv Crne Gore, neće to dugo trajati.
Imali su sta I vidjeti. Golovi, lijepo vrijeme, I atmosfera za 10. Samo da nisu bili blizu Seke. Mada se sva pretvorila u k, r, c. Bakire ode ona kod komse
Harkan?
Musa i Nurkić propast šta je ono
ja i?
Zašto Musa pored Jedinstva za Sarajevo navija ?? Moj klub visočka Bosna je trenutno u 3.ligi ali vječno ce mi biti broj 1. Sad se sa Čelikom borimo za ulazak u 1.ligu FBiH i ljubav prema lokalnom klubu se nikad ugasiti nece niti cu navijati za neki veliki klub. Mogu simpatisati ali navijati ne !!!!
Musa je vrlo mlad dosao u Sa (12-13g). Tako se i rodila ljubav.
mozda je dosao samo jer je derbi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Musa tvoja ekipa je Jedinstvo Bihac bolan
al ovi likovi koji se srame svojih manjih gradova iz kojih su ponikli pa odmah kao navijaju za Sarajevo 🤣 kako neko iz Bihaca kojem je blize Slovenija od Sarajeva navija za Sa
Znaci neko ko je iz Francuske ili Ceske ili sta ja znam, nema pravo da navija za Barcelonu ili Real? Nego mora da navija za Lyon ili Spartu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jeste li ga vi proglasili najboljim ili je platio da se napise clanak?
Najbolji kosarkaski menadzer Evrope i jedan od najboljih u svetu, to je cinjenica...Googlaj koga sve zastupa od Evropskih kosarkasa i gde igraju sve ce ti biti jasno.
Realno u top 3 je u Evropi