Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo odlican potez
Svaka cast Zeljo,pravi potez Generala,svi na Grbavicu da napunimo Zrinjski,idemo po tu titulu momci
Odlican potez i posao Zelje
Inshallah
Bravoooooooooooooooooooooo
E cuj new zeljo times. hahhahahaha
Ovako su se video prezentacije snimale odmah nakon 2. svjetskog rata
realno daleko najbolji igrač Želje. po meni i ove naše usr... lige. realno nije za naše lige. neki će ga đutan skršiti i upropastiti za sva vremena
joj coek se fura na strasnog Ruuda Gullitta
Anel Ahmedhodžić je napravio potez karijere napuštajući osinje gnijezdo zvano bošnjačka repka.
Bosnjacka repka je napravila pravi potez*
Dzaber - valjda igra besplatno?!
Pa i igra, ne placa ga Zeljescar, nego Saudija i njihovo ministarstvo sporta.
Sjajan igrač
bravo
U originalnom zapisniku FSJ stoji da Asim Ferhatović nije odigrao ni jednu utakmicu za reprezentaciju Jugoslavije. Tom prilikom u glavama moćnika koji su ostavili u ligi FKS preko Šajberove lige od 19 klubova zamišljeno, da će gradski stadion nositi njegovo ime, iako niti pripada FKS, ali samo zato što nije odigrao niti jednu tekmu za bivšu državu. Izlaskom FKS iz mrske im bivše domovine, koja im je osnovala klub, ta ideja se i ostvaruje.
U originalnom UDBINOM zapisniku
sretno momčino!
Gol za golom, eto nove pobjede..