Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nemaju para da placaju Ronalda i Messija, pa sto ste im dali tolike plate..
Respekt za Bayern i Psg i za njihove lige koji su odbili ovo
iskreno, ako hoce klubovii da igraju novu ligu sta se ima ko bunit sa strane, uefa je odavno korumpirana
ovi se nadigli ko da je nonpaper
Glavni sponzor Superlige bi trebala biti američka banka J.P Morgan. Dakle, Ameri su odlučili uz par europskih izdajnika uništiti europski nogomet i nacionalne reprezentacije.
Ako UEFA i FIFA misle išta ozbiljno po ovom pitanju uraditi, istog trena trebaju ovo sasjeći a ove klubove kazniti. Izgon iz saveza, povratak moguć ali uz sankcije. Nema im lige prvaka narednih pet godina.
FC BAYERN MÜNCHEN!
Ovo je mac sa dvije ostrice, ako Uefa zabrani takmicenje igracima u reprezentaciji koji igraju u Superligi, te onemoguci transfere igraca u tu Superligu, nece oni dugo. Nece moci dovoditi igrace, a malo koji igrac ce htjeti igrati, a da ne moze igrati za svoju zemlju. Mogli bi svi u bunar.
Krene raspad od nogometa.. Izaci ce Spanija, Italija i Madjarska iz EU narednih 10 godina - moje predvidjanje 😀 Socijal komunjare Njemci ostadose bez pola clanica EU uskoro
Nova era sporta pocinje. Nek nam je sretno 🥳
glavni su ovi igraci kao Bune se kao ubice novac draz fudbala i klubovi trce za parama pa pm sto ti ode iz kluba gdje si poceo nego za parama da ti je bilo do Fudbala nebi nikad otisao u drugi klub
Slijesi novo doba, fudbak ce nestati Samo mnogi to ne vide, ovo je sve planski, kao sto su nestle gladiators are ne tako ce I nfudbal, prvo su zabranjene utakmice sa gledao ima sada ce nestati u prepirci izmedju fife i ove organizacije. Budite sigurni.. Sve sto se desava je planski vec stotinama godina ako ne I visw
Zar baš od svega morate pravit teorije zavjere
#StopSuperLeague
Kada su uveli, zbog para, u Ligu prvaka drugoplasirane do petoplasiranih klubova iz lige petice nije smetalo UEFI. Od tada Steaua ili C.Zvezda ne mogu osvojiti Ligu prvaka u kojoj je igraju tzv prvaci. Siromašni klubovi su sretni kad uđu u grupe i nije smetalo kada Liverpul, Real ili drugi klubovi osvoje Ligu prvaka a nisu prvaci u svoj državi.
Valjda "Dreams can't be bought".
Pa zar nece to biti dosadno takmicenje ... uvijek isti, navijac sam Uniteda, ali svake sezone isto gledati 🤢. Lijepo je gledat i kako se pate protiv Leipziga ili protiv Seville. Po meni odmah ih izbaci iz svih takmicenja Uefe
Ako ja ovo kontam ovi klubovi se nece takmiciti u svojim nacionalnim ligama nego samo u ovoj superligi? Plus ovi im nece dozvoliti da im igraci igraju za reprezentacije. Ako je to tako bit ce zanimljivo prva 3 mjeseca poslije tu ligu nece niko bendati ni 2 posto. Jarane janjetinu da jedem svaki dan bi mi dosadilo a kamoli da gledam Real-Barca svaku drugu sedmicu.