Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj sta su izbacili a sta ubacili surfanje i skateboard, svašta!!!!
Iskljucivo da bi se uvukli u Amerikancima, ne bi li ovi osvojili jos koju medalju u nadmetanjima za koje ostatak svijeta bukvalno zaboli neka stvar.
Kakve xy bokserke? Koliko se puta to mora opovrgnuti prije nego što prekinete širiti te laži? Mislite da će Alžir, gdje ako si trans dobiješ 3 godine zatvora, poslati xy bokserku? Niste normalni
Pa nisu trans, rodjeni su sa xy hromozomima, ali zenskim polnim organima.
A ti si možda stručnjak u genetici? Ima žena koje imaju XY kromosome, jer im neki poremećaj nije dopustio potpuno formiranje muškog organizma. Iako kod Imane čini se da više je nego nije. Svaki fetus krene kao žensko, zato muškarci imaju bradavice koje im ne trebaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno ste strucnjaci sa tim klikbejt naslovom, to moram priznati
Ma naravno, stari grci su vozili skateboard na olimpijadama..
Boks i dizanje tegova izbačeni, ali zato imamo breakdance, skateboarding. Kuda ide ovaj svijet?
Umjesto da se osigura kako je ženska kategorija za žene, oni miču čitave sportove sa Olimpijade koji su imali ovu "kontroverzu", kao da u ostalim sportovima neće biti isto. Petoboj je bio odlična disciplina, baš za olimpijadu jer treba biti vješt u više disciplina, oni sklonili da uvrste skejtboard.
Ne micu ga zbog tih kontroverzi nego jer su suspendovali savez zbog korupcije jos prije Tokya i nema ko da organizuje boks dok se novi savez ne formira
Izbacuju legende sportove,a ubacuju neke" nikadčuo" gluposti@
Sta je sad imajul mu.. ili ne? Na sve strane ratovi a mediji nemaju druge teme
Skateboarding, sportsko penjanje i surfanje Nisu sportovi nego hobiji. Doduse ni dizanje tegova nije baš sport.
Dizanje tegova izbačeno?!
Zanima me samo kako ovo nije nasilje nad zenama?