Svi na nogama
407

Nakon rapsodije protiv Sarajeva, u svlačionici Tuzla Cityja se slavilo uz hit Sinana Sakića

K. H.
Foto: Screenshot/Facebook
Foto: Screenshot/Facebook
Nogometaši Tuzla Cityja burno su proslavili ubjedljivu pobjedu protiv Sarajeva na stadionu Bilino Polje u Zenici rezultatom 5:1, a nakon trijumfa se iz svlačionice ovog kluba mogla čuti glasna pjesma.
Nakon remija protiv Slobode bez pogodaka u prvom meču ove sezone, nogometaši Tuzla Cityja sinoć su pokazali da će biti izuzetno ozbiljan tim u borbi za vrh Premijer lige BiH i da su mečevi u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi znatno pomogli timu da se dodatno uigra i podigne na viši nivo.

Jasno, nakon utakmice i ubjedljive pobjede protiv Sarajeva od 5:1 svi igrači Tuzla Cityja su bili izuzetno raspoloženi u svlačionici i znali su kako proslaviti pobjedu protiv tima koji je do susreta s njima imao tri pobjede u tri odigrana meča.

Klub je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio proslavu pobjedu uz hit Sinana Sakića "Lepa do bola", prikazavši tako da je atmosfera u svlačionici bila na vrhuncu.

Slavlje nakon velike pobjede!

Posted by FK Tuzla City on Wednesday, August 10, 2022

Zanimljivo, nakon pobjede protiv Sarajeva, Tuzla City će naredni meč igrati protiv Željezničara na Grbavici, a taj susret se igra u subotu s početkom u 21 sat.