Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm Pitar sam,ali smo stvarno nadigrani u svakom segmentu igre,ova Tuzla stvarno moze daleko ako ovako nastavi
ovi papci se naguz e protiv Borca a protiv nas ginu
Lepa do bola? Cudi me da nisu uz "We Are the Champions" od Queena.
@amblem Pola ove ekipe još uvijek upotrebljava izraze goram i dolam, a da pjevaju na engleskom, možda nekad.
A gdje je Bosnom behar probeharao 😂
Nek pjevaju ljudi, igrali odlično. Ovako je i Zvijezda 91. pjevala kad su Ligu prvaka osvojili protiv Marseja..''Nemam drage, nemam druga'' od Kebe. Ko pjeva zlo ne misli.
Moramo li bas svaki puta gledati ove krkanluke
Rekao je Zele Lipovaca jednom ovo su poljoprivredna podrucja u regiji pa je tesko ocekivati da preovladava Rock i Pop. Drugim rijecima seljacka regija.
Moj,,DUDIČU" popuši ga TI i to bez dima .Neka,jesi VELEŽ..izdao ima Boga...To ni niže rangirani Čelik nebih fasovao .Upiši OVO...Tek je počelo još čevte ga VI pušiti Navijač VELEŽA ..drago nam je...
Seljančizam klasa Pro 🤐
Sinana sakica slusali tuzlOci a ne tuzlAci
@gooUser1651235819 Ovi stvarno nemaju nikakve veze sa Tuzlom i tuzlacima.
Kvota 5
Koji orangutani u PM
Nadigrani smo i tu nema govora. Petica za jedno Sarajevo od kluba iz Si.inog hana je previse. Zabrinjavajuci rezultat za Dudica i ekipu. Konsolidovati redove pod hitno i ne dozvoliti vise ovakve blamaze, jer cemo te Fedja gluho bilo pamtiti po losem, a dosao si da naprabis mesto novo u bordo klubu. Samar sada na pocetku bolji je od samara na kraju prvenstva.
koji seljakluk lol
Ljudi su zaista bili bolji tu nema dileme. Cestitam jer su i oni moji. Nije tesko biti bolji od ovakvih trubadura igraca Sarajeva. Samo bih zaista primjetio da je fizicka sprema TC bila vise nego normalna. Ne znam mozda grijesim ali svega danas ima.