Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashallah brate, brz oporavak
@Ukanal - Sto ne mogu ovo izvlacenje iz konteksta
Allah Jedan Jedini Uzviseni Svemocni Vjecni… Koji nas je strvorio i Kome ce mo se opet vratiti Da Allah Uputi onoga koji nije upucen
goouser…..318 Da postoji taj tvoj uzviseni ne bi se dogadjale ove tragedije !!! Ti ocito nisi upucen, zaluđen si vjerom i to ti nije dobro !!! Za tvoje mentalno zdravlje posebno!!! Vjeruj samo u ono što vidiš svojim očima, sve drugo su bajke za malu djecu!!! Budi dobar čovjek, ne želi zlo nikome i biće ti lijepo, bez izmišljenih bogova, alaha i ostalih zabluda !!!
SRDAS… izgleda da ovi , što su veći vjernici, to su manje pismeni …😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekog je spailo sto je išao u kurvaluk,.. a nekog sto je isao u krađu...
Mišljenja sam da Bog ako postoji nema naš pravosudni sistem niti naše poimanje dobra i zla. Svima nama je svakako jedino zagarantovana smrt i ona ne bira po godinama, rasi ili vjeri. Nepravedno (ljudski gledajući) može biti ali možda treba razmišljati malo izvan okvira. U ovom slučaju, pozabaviti se gradnjom boljih i jačih zgrada i ne štediti na materijalu koji će ljude koštati života.
Ne razumijem zašto je u naslov trebalo biti ubačeno ovo što je napadača spasilo to što je ustao da klanja sabah? Je li to neko novinarsko provociranje zarad klikova i komentara mržnje? Dobro i sami znate da je to bilo potpuno nebitno i da te klanjanje kakav god da si čovjek ne može spasiti smrti. No, takvo sujevjerje koje veze nema sa Islamom je već druga priča.
Nekog je spasilo sto je ustao na sabah, nekog je spasilo sto nije. Pretpostavljam da ima onih koji su ustali na sabah pa opet nastradali.
ZeGra… nažalost puno više !!! Tako da ova priča niti malo ne pije vode
Spasilo te to ali u k.rcu. Samo mijesajte kruske i jabuke. Nema Bog veze s tim
Ako je neko poginuo, to znaci da je njegovo vrijeme doslo bio vjernik ili ne, imas mnostvo ljudi koji produ bez posljedica, nije njihovo vrijeme, a Bog im dadne da produ bez posljedica, lik me opicio autom pijan, satro mi sve dole gdje noge budu, ibret bio, kasnije stavljam noge dole, jedva jedna stane na komande, auto otislo na otpad a meni nista nije bilo. Zato ne lupajte.
mogao je klix bez neke agende, samo napisati "ustao sam rano i to me spasilo", zasto je bitno da ustao da klanja? mozda je ustao da jede, ili da ode do kupatila? bitno je da je ustao ranije nego ostali i to ga je spasillo.
Zato sto je covjek rekao sta se desilo
Aferim za Klix,nema dalje,prešli ste igricu
Znaci ko nije ustao na sabah nije se spasio
Glup si i ogranicen
Totalno pogrešnu poruku šalju ovakvi članci :(
PALJENJE - spasilo bio u klubu sa quravom vuko linije ? VERZIJA ?