Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostite klixu na glupim člancima, ne znaju šta rade
meni su dali ime po konju ja sve kontao po djedu al djedov konj se zvao kao ja
Udri se bekane, kad si hrkljus.
Leo usvoji ga nek se zove Cristiano Messi
Ronaldo u 11 utakmica protiv Juzno-Americkih reprezentacija nije postigao nijedan gol iz igre. Tamo nema stotinu Andora, Litvanija, Latvija itd. Ha? :)
Hajde lizite im jaja bijedo dupelizačka
I ja sam se trebo zvat Messi al mi dali ime Šemsi puuuu
Kod pravih argentinaca broj jedan fudbaler je Maradona. Mesi nista za reprezentaciju nije napravio. Maradonina zlatna ruka, pozrtvovanost, svjetsko prvensto jos dugo vremena ce oni prepricavati. Sta je Maradona u obicnom narodu najbolje govori istina da ni selektoru te reprezentacije jos nosu saopstili da je Maradona umro
Kod pravih argentinaca Messi je broj jedan. Covjek koji im je donio prvi trofej nakon 30 godina, donio zlato sa olimpijade i postigao najvise golova i asistencija, ne samo za Argentinu, nego i u citavoj Juznoj Americi. Leo Messi 🐐
e cuj nista igrali finale 2014, osvojili kopu ove godine, olimpijada 2008, u20 svjetsko.. A u klupskom fudbalu maradona je osvojio evropa ligu ahahahahah. Maradona je sakupio cak 6 nastupa u ligi prvaka hahah. Maradona je sigurno bolji u smrkanju bijelog. To mu ne mozes oduzeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bolje da je abortirala
Prejako 🤣🤣🤣...
ahahhahahahaa