Ogromno interesovanje
383

Navijač Newcastlea za 5 funti prodaje psa nakon što mu je pojeo karte za veliko finale

H. H.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Navijač Newcastlea Alan Carling ostao je shrvan nakon što mu je pas pojeo karte za finale Liga kupa protiv Manchester Uniteda, a u šaljivoj objavi na društvenim mrežama poručio je da ga prodaje za pet funti.

Carling je već imao loš dan nakon domaćeg poraza Svraka od Liverpoola rezultatom 2:0, ali stvari su postale još gore kada se vratio kući i otkrio šta je njegov nestrpljivi pas Rudy uradio dok ga nije bilo.

Naime, pas je rasturio svu pristiglu poštu, a na nesreću po Alana, uništena pisma uključivala su i karte koje je uspio osigurati za veliko finale Liga kupa protiv Manchester Uniteda.

"Ovo je moj pas Rudy. Rudy je mali k*rac od šteneta i misli da su pisma putem pošte napad na njegov dom. Nakon što sam gledao kako je Newcastle prvi put ove sezone izgubio kod kuće protiv Liverpoola, primio dva gola i zaradio isključenje golmana u prvom poluvremenu, Rudy je mislio da će me nasmijati tako što je pojeo ulaznice za Wembley koje su stigle poštom dok sam bio vani. Pas na prodaju, pet funti", objavio je navijač Newcastlea na Facebooku i nasmijao mnoge.

Predstojeće finale Liga kupa biće prvo za Newcastle još od 1999. godine i među pristalicama ovoga kluba vlada veliko interesovanje. Menadžer Newcastlea Eddie Howe otkrio je da je dobijao poruke od nasumičnih brojeva sa zahtjevima za ulaznice za meč nakon što je klub savladao Southampton u polufinalu.

Posljednja nada možda nije izgubljena za Alana koji možda još ima vremena da objasni svoju situaciju i da mu pošalje nove karte.