Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psu nije mjesto u kući. Tačka...sa.e dlake na sve stra e, vonjav miris kuće bljak!!
e .ebo mu pas mater,šta će mu uopšte u kući
Imam i ja malinou Sve što dohvati ako mu nisi pružio pažnju uništavaProšle godije ja u banku na automat kad kartica neispravna???Odem do šalterea kad malo bolje pogleda stručnjak u banci oštečena tamam na onom malom kodu Vratim se kuči kad na sred hodnika vlasniška knjižica aa auto sva u komadima........To je rizik svakoga ko ima psa i treba ga prihvatiti.
Englezi imaju prejak smisao za humor
Pas sada vrijedi najmanje koliko vrijede karte
Ebo ti 🐶 mater
Svakako ce izgubit, jos s trecim golmanom nek moli Boga da ne bude vise od tri gola. 😂
Samo ne razumijem kako svako uspije sve da snimi
Pa kad na telefonu uđeš u kameru, ima opcija da snimiš video, veliki crveni krug, stisneš i onda snimaš koliko ti treba.
Toliko o ljubavi radi karti