Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijači Celtika su uvijek među prvima davali podršku za Palestinu i svaka čast
Bratstvo PLO i IRA
Oni znaju sta je okupacija i borba za slobodu... 700 godina engleske okupacije nije malo.
Škoti, veliki borci za slobodu, hrabra srca, narod koji je glasao NE na referendumu na kojem ih je njihov okupator doslovno pitao zele li biti slobodni.
Respect.
Šta ima na ovo reći ambasadorica Izraela ?
Celtic👍 Bayern👎
Svaka im čast.
Celtike Celtike Celtike
Čitav svijet vidi i zna da se trenutno u Palestini vrši čišćenje okupirane zemlje kako etnički tako i kulturno ubijanjem Palestinskog stanovništva i rušenjem kulturnih ostavština, ali naravno taj isti svijet je slijep nazalost pored svojih očiju i slijepo vjeruje „Velikom Bratu“ iz Čemerike !
Svaka čast momci. Nije važna vjera, nacija... Navijači u pravom pogledu....
irci su dosta propatili kroz historiju od komsija imperijalista. pobili ih, raselili, tako da ljudi dobro razumiju kroz sta palestinci decenijama prolaze.
Svaki normalan čovjek koji ima bar mrvicu mozga je uz Palestinu dosta je više Izraelskog terora več 70 godina siju smrt po Palestini
Ko Edin Forto :)
Od terorizma je jedino opasnija njegova definicija.