Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce 2 markice u dzepu i ajmo kontra svijeta
Na TV-u nedavno neka emisija, priča Srbin kako se vratio iz Rusije u Srbiju, pita ga novinarka zašto, kaže on nije mu se svidjelo - MA TO JE SKROZ DRUGI NAROD. Toliko o bratstvu.
Pola ih u tenama doslo čizme su premija ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
na cijeloj tribini nema dvije cijele vilice
I kada dođe na utakmicu o politici razmišlja. To je bolest
Divljaci,praljudi
Srpska krp i ruska to je isto,srbin i rus sloga
Word war Z inspiracija
Sankcije uskoro.
Koji absurd. Putinovu Politiku podrzavaju pored Kine i Indije i uveliko muslimanske zemlje. Kako se to uklapa u srpsku ideologiju? Bio bih vrlo sretan kada bih imao priliku licno jednom od ovih navijaca pokazati kako su glupi. Sta to tacno podrzavaju. Putinovu borbu za novi svjetski poredak u kojima vlada autokrat a ne demokratija? Zao mi je majki sto rodise ovo.
Turci su ovdje dovukli karavlahe sa Karpata kao svoje sluge i postavili im uvjet...Ili da vas karamo 500 godina i promjenimo krvnu sliku zauvjek a zadrzavate vjeru ili da ostanete posteni i neuprljani ali da predjete na muslimansku vjeru....posto izmedju ovih vjera nema velike razlike neko je odlucio da ostane neuprljan i nejeben a neko je odlucio ta ih Turcin iskara 500 godina..i sad medju karavlasima nema plavoga insane...krvna slika..!
PC pod hitno pod sankcije, blokada vladinih računa, pa onda podržavajte Putina
SVI JEDNO SRBI DRUGO -----STOKA OSTAJE STOKA!!
Super je ovo, nek se vidi ko je problem.
🤣🤣🤣
Neka vidi europa sa kojim divlj.acima imamo posla.
Ostani dzubre do kraja
Kud ih Velez na nabusi... Mogu svirati materama... usao eufor u BiH, nema brige.
Jos se bez stida nazivaju "Lesinari" putanginamo