Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta kažu čolpa i pilav
Oni ne vide problem, sve je OK!!! Nama ne treba neprijatelj kad smo sami sebi najveći dušmani!!! Neka nas i gaze na svakom koraku kad smo dopustili ljigavcima da nas za sitne pare prodaju!!! Ako Čolpa ostane na čelu fudbala u KS treba preseliti sve klubove u Goražde pa nek mu mater igra!!!
pa da misle da nije uredu, "valjda bi se oglasili", hahhah prodane duše
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma cirkus. Mi smo krivi što smo im sve ovo dopustili.
Bravo , samo mi!
Ne MI, krivi ste vi iz Sarajeva što glasate za trojku i njihove pokemone koji su isti kao ovi u savezu pa pristaju na sve kao i trojka u vlasti
a sta je radio delegat, sta je upisao u izvjestaj. Krivicnu prijavu podnijeti, a sudiju suspendovati. Nikakav oblik nacionalizma ne bi trebao biti na sportskim manifestacijama.
Dok ne počnemo isključivati kompletne timove sa takmičenja neće se ništa promijenuti kao i Juventus '80tih godina. A sudije izbaciti koji takve utakmice ne prekinu.
Nije Juventus izbačen vec Liverpul
Pakas ko i uvijek, treba mu zabraniti da sudi u amaterskim rangovima a ne u premijer ligi. Nije mu nepoznato da pravi sranja
Citavu utakmicu je na Sjevernoj tribini bila zastava vojske RS a na istocnoj zastava RS. Krivi su igraci Zelje sto su nastavili utakmicu.Na Kosevu je Sarajevo igralo sa Slavijom i na sjeveru zastava Armije BiH i iz Slavije nisu htjeli igrati dok se zastava ne skine.Na kraju je tribina ispranjezna a zastavi skinuli.zastitari kad Horde otisle sa Sjevera.Nije kriv Vico i Mateo.Musa mi.smo krivi sto pustamo.
Svi trebaju taj čet, ,,i klub pustiti da istrče ma teren i neka uzmu službenim rezultatom. Pošto mi imamo Ćolpu i Rašcica u savezu. Jednom restoran propao i ženu mu viđamo svakodnevno u društvu, a drugom djete ubili kako pričaju upravo zbog njega
Od U staše je bilo suludo očekivati neku drugu reakciju.
Zašto se igrači Želje nisu povukli sa terena. To bi bio pravi odgovor na korumpirani NS Bosne i Hercegovine
Zao Musi sto nije licno upoznao Sratka 92-95, a volio bi da jeste...nekako suosjeca sa njim vjerovatno...
Ovome što se više predaje pažnja bit će sve gore. Pustite klubove da ulože žalbu a po meni takvo ponašanje bi trebalo rezultirati oduzimanje bodova
Da sda nije lopovska stranka nikad se ne bi ovoliko podjelili
Što mu nebi skandirali. On je njima stvorio republiku. To što je našu republiku izdao onaj koji nam je obecao i koji je 93 vec planirao podjelu Bosne nisu nam krivi ovi neandertalci sa tribina.
Hehe... Uvijek je bilo: Ko gubi ima pravo da se ljuti
Matea Musa je pravi predstavik evropskih vrijednosti Hrvata u BiH.
sudja neka se poselami sa karijerom van BiH .....
To su oni sto su danas u Sa na poslu. Pljhnuti ih slucajno u prolazu
Trebali ste odmah napustiti teren i vise se ne vracati..Ovako se godinama velicaju ratni zlocinci a mi to slusamo i nista se ne poduzima.Jednom za sva vremena treba iskorijeniti savez i krimose u njemu..