Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da volim Zvezdu, al ovakav seljakluk i tuca sa policijom nema smisla
To nisu vise navijaci, to su klosari zeljni problema, to treba lopatom lupati..
Kreteni
Primitivizam...te organizovane navijacke grupe bilo gdje a narocito na balkanu treba ukinuti.na utakmicu mozes doci iskljucivo kao gledaoc, kakvi transparenti, poruke za ovog onog, politika...
Zvezda bez ijednog poraza.Ko vjeruje u regularnost tog takmicenja nije normalan.
E ovo ti je slika VUCICEVE misli, rado bi on u nasilje pa da osvaja ali ne moze ima i jacih ali nisu primitivni!!
srbia
Potukli se po starom običaju i Tradiciji jer čuj ti gdje će biti slavlje bez tuče 🤣🤣🤣 DIVLJACI bre
zar nije prikladnije da se zove crvena kokarda a ne zvezda,ovi servi bas se stide svojih korena draže miajlovica.sramota.
Nevjerovatno kako Srbijanska vlast smislja izmisljotine protiv partizanovih navijača. Mislim da je Srbija jedina zemlja koja ima vlast koja se uglavnom sastoji od zvezdinih huligana... i sam predsjednik im je bivši vodja huligana
Smrdska posla Hahahah
U Smrdiji ništa novo.
Da nisu malo pretjerali sa turcima, ovako samo besiktas slavi zadnjih 20 godina
Jel nekom treba bit za primer ovakve slike...Tuca sa milicijom..plajenje..tude i kolektivne imovine...izazivanje opasnosti drugi....jel se ovo moze uporedit sa spotskim slavljem..? Jel ova omladina ima nekog uzora ili vodu kao Beli Vuk....? Ovo slike su za osudu..
Imaju predsjednika za uzor - pa on je jedan od najvatrenijih zvezdinih huligana... svojevremeno je bio i vodja istih
Da li su to ovi decki kojima je idol lik kao sto je BeliVuk.. Da li oni ili njima slicni treba da budu dio sporskih priredbi...mislim ne..
Ko god misli da veze sa sportom.ima ove slike,,tuca sa policijim,paljenje...unistavnje tude i kolektivne imovine..i jos gore ono sa DNK ljudskim u masinam za mlkevenje mesa od kojo su prqvljeni cevapi,,od toga da zivot kosta 60 000 eura...Do toga da ove i ovakve slicne predstvlja BeliVuk..on je umnobolestan..