Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Održali im govor na temu,kako doći u Milano sa jednim sendvičem.
Imal kraja primitivizmu
Cuj odrzali govor. Inace poznati kao vrlo elokventni.
Da li vam je Vucko daoi po sendvic da imate do Milana...
Iz ultranavijačkog ugla, akcija za respekt, pored zabrane i svih posljedica iz kršenja iste, se pojaviti. U ovakvim situacijama, rezultat na terenu je u drugom planu, inače niko od ultragrupa nikada ne bi otišao na gostovanje.
To je takav svijet, ne traže opravdanje, ne traže da ih se razumije.
kakvi balavci
potomci Antalije
košpicari
Momci bez perspektive, zapostavljenih porodica koji rade za 500 eura, nabiju fantomku na glavu, istetovraju grb kluba, jedva se saberu za do utakmice s keshom i glume opasne momke :D Imal gore skupine od njih i politicara :D I sto je najgore misle da su nesto bitni :D
Foliranja i gluposti. Razvaliće vas Inter, pa držite govore do sutra, poput vašeg predsjednika.