Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviše od ratnog tajkuna teškog desetine miliona i sina oficira OZNE koji pobi po Hercegovini ostatke ustaša poslije drugog svjetskog rata svecem. Pa da bi Hrvatima dokazao da je veliki Hrvat pobi nedužne Bošnjake. To je bolesnik, a ne svetac.
Hrvati se čudili Srbima što veličaju zločince
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Rrrr
Jesu li u znak podrške svi popili po bočicu otrova?
Sada EU ima adute da radi Srbiji i Hrvatskoj sta hoce i kako hoce, a racun za to su platili pobijeni po logorima, Srebrenici, Prijedoru, Foci, Visegradu, Bijeljini, Zvorniku itd a da BiH za to nije dobila nista - nego nas cak sta vise i dalje jebu u zdrav razum.
Vučić može sada malo i da likuje, a to ima zahvaliti i zapadnim Hercegovcima koji su uspostavili para državu nalik RS-u, (uz mnogo manje zločina), koji su saradjivali sa Karadžićem i Mladićem i koji nisu imali nikakvih gubitaka u ratu. Žrtve su Hrvati Srednje Bosne, ali čak i danas ih podli hercegovanci pokušavaju navući na tanak led! E moji zapadnohercegovanski hrvatosrbi, pušite ga dobro!
"Al nema ratne nevere što može uništit temelje Onaj korijen kuće u kojem su naše duše Onu burmu i lanac što u temelj baci Bosanac Kad kuću pravi u temelj dio sebe stavi Sruši do temelja - ne ide Temelj on će ostat vječan ko Sava Mater vam jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Mater vam jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Mater vam jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Mater vam jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Mater vam jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem"
Jebbem mater navijacima Hajduka!
Po ovome se vidi ko su i kakvi Hrvati :) Fasisti, nacisti, rasisti ... Bolesna nacija, fakat.
Allah je jedan, on je utociste svemu, nije rodjen i rodio nije i niko mu ravan nije..!!!! Pravda stize svakoga ko je zasluzio!
Zanimljivo, svi veličaju svoje à zaboravljaju da su ih ti isti uveli u rat...
Ma čujte ne srdite se, nemojte da vas obuzme bijes, ljutnja, ne reagujte. Ma to je samo dalje posrnuće, tonjenje ne samo u odnosu prema Bosni (BiH ) nego u ukupnim odnosima prema EU i unutar EU, u Svijetu. Vi ko da niste jučer i danas slušali Plenkovića i Grabar_Kitarović, dobro su uzdrmani, za budučnost Hrvatske ali i BiH je ovo veliko otrežnjenje i opomena , duboko vjerujem u to.
Ovaj katolik što se ubi pravo u pakao nema mu spasa ni na onom svijetu
HAHA... podrzali ga da umre... taj zlocinac je svoje odsvirao... krepao je bijedno...
Cuj Hrvati mrze Muslimane
@Gorstak A obozavanje bosanskih zlocinaca? De cuti majke ti.