Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatski humor ..
Naprijed susjedi do pobjede . Veliki pozdrav iz Tuzle
Naprijed italijani do pobjede. Veliki pozdrav iz Brčkog...
Prisvojise hrvati i cevape i janje
Pa ćevapi su i nastali od hrvatskih mljevenika.
To su naši mljevenici. To se ne zove ćevapi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta Kozani imaju s bosanskim janjetom? Niste vidjeli janjeta prije 1915.g. Nemojte više lijepit vaša obilježja uz bosanske riječi bosanskog jezika.
Pa eto sad lagano kuci i jedite janje...
Znate kako su prvo preimenovalii ćevape tokom rata??? Zvali su ih prvo Mesni valjušci, sad ih zovu mljevenici a na kraju će ih nazvati mljeveni valjišci.
Aj ne laži
Nismo Antini mitomani da sirimo laži..
mislili garant odojak
Vidjet ćemo na kraju,tko će ispasti bekan.
Razina njihovog humora pokazuje razinu njihovog intelekta, djeca Bošnjačka koja su ocu leđa okrenula, a ne valja tako!
Bilo kakva tjestenina je zadnja hrana koju bi čovjek trebao jesti.
To komsije u potpunosti se slazem eto im tjestenina.
Podrska za ovakav tip sprdancije na tribinama
Provokacija?
Valjao ili ne valjao hrvatski humor, da je pameti svi bi se navijači provocirali na ovakav način pa bi svako bez straha mogao uzeti dijete za ruku i odvesti ga na bilo koju utakmicu
Pa ako je bolja janjetina sto onda svaki restoran na obali od umaga do dubrovnika nudi pizzu i pastu kao da smo na Jugu italije??? katastrofa. kad odes brate u Grcku, imas grcke taverne, odes u Tursku imas tursku hranu (koja je vrlo slicna Grckoj, u stvari grcka kuhinja je de facto turska), odes u Spaniju imas Spanjolsku.. odes u Dalmaciju i imas losu kopiju talijanske kuhinje.
Ako su Turci i Rimljani preuzeli neka jela iz krajeva koje su nekada davno osvajali to ne znači da su to danas sve turska i italianska jela.
Cuj klixa originalna poruka. A svi se zezaju ovako na racun hrane od pocetka. Svicarci su prvi napisali bolji je fondu od gulasa
Zar ovi ne vrte prasica na raznju,otkud janje?