Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je sretno Hrvatskoj danas
Nek je sretno i Maroku. Sport je u pitanju. Nadam se pobjedi Maroka od 6:0.
Kayman Vas Srbe sve muči. Do Bošnjaci navijaju i za Hrvatsku kao i za Srbiju. Pa kod prođe dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvo bošnjaci svojataju pola HR repke, kao da su bosanci. i slažem se, jesu. kao i ja, smatram se bosancem al sam hrvat po nacionalnosti. nego, sta je BiH dala tim hr igračima da postanu ono što su danas. Zato nemate nikakvo pravo svojatati ih nego budite ljudi i navijajte za njih kao sto čitava HR navija za bosnu. Uvijek.
Šta im nije dala? Gdje su im roditelji živjeli? U Bosni. Gdje su radili? U Bosni, liječili se itd itd. Sta im je dala hrvatska?
Lična karta i mjesto rodjenja su trajni pečat svake osobe na ovom Svijet-u. Nisam to ja izmislio, a ni ti, samo se prepusti životu i bez potrebne dekoracije .... lagano i razumno, bez suvišnog otpora. Troši vrijeme i energiju na nešto što za vjeke vjekova ne možeš promijeniti
Prestanite se svađati, i zajedno navijajte za Srbiju...
Sretno Marokanci....
Dali Vahi otkaz a čovjek ih odveo na prvenstvo, dabogda vam hrvatska 8 uvalila i ostali u grupi naravnooooo
svi znamo da ćete hejteri navijat za Hrvatsku
Sretno Hrvatska! Meni su Hrvati iz Hrvatske bas dragi kao narod! Ma i ovi nasi su mi dragi a bili bi mi jos drazi da ne mrze BiH i ne pokusavaju da joj nastete. Kako god, sretno komsije!
Mi ne mrzimo BiH, ali postoji najmanje 330.000 odraslih Bošnjaka koji mrze Hrvate inače im ne bi birali predsjednika
...mozete vi pisat sto got hocete,al......zmam da vam kuca srce za Hrvatsku
ja kao bosnjak se nadam pobjedi komsija,bez obzira na sve
RCF Po tvojoj definiciji , pravi bošnjak je onaj koji raširi zovegu da mu komšije meću kad im se prohtije a on da ih i dalje idealizuje i slavi . Ti budi takav a je nikad neću
eto imam tu priviliegiju da su i Hrvatska i Bosna moje drzave!! A ovi maluomnici sto ne mogu skontati...sta cu im ja. Ko ih hbe ! Uzmem gdje bolje, pljujem gdje mogu,ono sto ne valja gledam da zaboravim. ALi ko ne voli svoje,ne moze ni tuđe!! KAzu ko ne zna sebi, ne zna ni drugom!
Pa ni ovde ne možeš bez psovki 🤣🤣🤣.
naša marva poznaje samo ovaj jezik i čvrstu ruku. Vidjeli smo to u yugi. 2x sam na izlazu rekao, sve je uredu, necemo problema...i svaki put sam dobio štos ( mislim umalo dobio), svaki but kad sam nekom odmah hebo mater i rekao da cu mu flašu u žvalje gurnit ako me jos jednom gurne namjerno- nisam vise imao problema. Sto je najgore treba balavca osakatiti slucajno pa onda odgovarat za šcene. A vidim pratis me? dok mi se na svaki post kacis? Sta te zanima?? Ja sam unikat!
Previše ega će da završi kontra karmom.
Ja bih navijao rado, al ne daju mi Ahmici a ne da mi ni 93.. itd
Nisu problem Hrvati iz Hrvatske neg ovi tzv Hrvati kamenjari.
ti si zapeo u proslosti, nema tu pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokazite si svoj dugacki naboj nacio......
Volim hrvatsku koliko Štakor Milanović Bosnu. Toliko im i uspjeha želim.
Za maroko necu navijati zbog vahe a za hrvatsku zbog milanovica. Toliko od mene, mada nisam ni bitan...