Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac ironije...Italijan ti kaze da si cigan
Cigani su porijeklom iz Indije,Pakistana
Ciganin al naj ljepsi...
baš me zanima koji dio njega je cigan, pa svi talijani više liče na cigane nego edin.
BHF i savez se kažnjeni jer su navodno Rumune nazivali ciganim@, a kada to urade navijači Juventusa nekome, to prođe nekažnjeno? Toliko o današnjem fudbalu..
Nije on je panj
Ma mogu ga babuki samo pocuclati
Trebali bi se Cigani uvrijediti što porede ovog zmajica s njima.
Nepismena i nekulturna stoka. Tako srbi bosanske muslimane nazivaju turcima,a da se pogledaju u ogledalo i urade dnk,vidjeli bi zasto su tako mali i crnomanjasti.
Srbi mali? 🤦🏻‍♂️
Zar ima vecih cigana od italijana
Eto vam Vlahović 😋 Nista licno ali deset klasa ispred
..bo li ih Musolini ...fašisti ko i on sto je bio... zabari smecari...
Interesantno da u svijetu niko ne vrijedja nekoga nazivajuci ga ciganom osim na balkanu i Italiji .U nekim zemljama su vise cijenjeni Romi kao Spanija,Amerika itd
hahaha ovo je najgluplje sto sam ikad cuo:D
Dzeko je lose odigrao. Pred kraj ide sam na 18 metara i umjesto da puca on daje los pas brozovicu. Ovi presjeku i iz kontre im daju drugi go. I imao je jos losih pasova. Reklo bi se da su ga uspjeli isprovocirati.
Hahahahaaaaa....ko kaže !!!😂
Kao sto sam vec rekao,najvise fasizma danas ima u drzavama koje nisu adekvatno kaznjene na kraju 2.svjetskog rata,a to su Italija,Hrvatska i Srbija.To su drzave koje su podrzavale fasizam,a na kraju promijenili dresove i bez ikakve kazne se pridruzili Saveznicima.Da je Rim sravnjen kao Berlin ili Dresden i da je izginulo 100 000 ljudi danas bi Italijani bili izlijeceni od fasizma.
Pa znaju oni sto to kazu! Igro prvo za Juventus pa preso u Inter! Znaci izdajica i Cigan! To su muslili
kad ti zabar kaze da si cigan😅