Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su ba navijaci Veleza otisli fino i navijali kako u Sarajevu tako i vani ogledajte se o Bosance i Hercegovce, a ne Partizan velicaju ratne zlocince i tucete se kao stoka, a dosli na sportsku manifestaciju
Doci ce ovi opet u Rajvosa, sl put cemo ih zapalit komplet sa hotelom, zadnji put su ostali bez autobusa
Jesu, Sarajlijice su bas mirne, dosli u Š. Brijeg sra nje pravit pa dobili po piksari kako nikad nisu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikada nisam razumio da se skines do pojasa nalijes pive i da u ime fudbalskog kluba, ljudima letvom razbijas glave...
Kršćansko fašistički terorizam
Bar se ne pojasaju dinamitom
I jedni I drugi su u evropskoj uniji. I sad oni nama drze predavanja o Kulturi.
Kako se može zvati osvetom kad napadneš ljude koji ti ništa nisu radili? A negdje tamo, onaj ko ti je nanio zlo se smije iz prikrajka. Debili!
Skup intelektualaca iz Hrvatske i Poljske !
Kako brat na brata da udari…😁😁
.ebi purgere!
Kako katolici a biju ih
izrazece ih poljaci ako dodje do sukoba.u zagrebu je 300 bbb sa palicama napalo stotinjak poljaka.ali verujem de ce poljska policija komplet obezbedjivati i sprovoditi bbb i nece doci do sukoba.ako se neke bbb mudonje odvoje od grupe pod obezbedjenjem ili krene samostalno u varsavu vrlo moguce da im ta muda nadju u ustima posle drenaze poljaka
Stoka navijacka, huliganska. Koja budala ide u Varsavu, sto ja ne odem tamo nisam lud. 😁
fuj
Ajmooo dečki 💪💪💪
Samo poljaci odnosno ta slavenska pšcad mogu biti za nijansu gori po Nekulturi od ovih juznoslavenskih, katoliibanskih pecinski ljudi. A jedni i drugi su imali konc logor sabibor, aušvic i jasenovac. pametnom dosta;)
Nisam ljut nego mrzim pecinski narod.
Oo jaaa hahahaha. Vidi se po utakmicama 😂 Itd. itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta će zatucani ljudi. U glavi im samo kako nekog prebiti i kako se drogirati.