Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjes i radis grafit na spanskom, uz to te policija cuva da te ne bi sa suprotne strane "dirali" i opet dobijes po guyici. Boze koliko su smijesni ultrasi.
ovo sve rasi grafita?
3x ih vise bilo i opet policija baca suzavac na RA. Jadni su hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tako je to kad je MUP Mostar pod vodstvom Hrvata.
Tako ti je kad je vecinski narod u manjini. Jer taj vecinski narod vjeruje u krampu i lopatu, mistriju i fanglu, a ne vjeruje u knjigu i znanje.
Dobro dosli u bh Gotham City aka Mostar. Covic je Batman.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pokojni Ultrasi Bravo RA
Cirilicar opet Sve organizovao
Šta ćeš očekivati od lon čića,stalno mijenjaju mišljenje,a i priču okreću na svoj mlin!!!!!Šta će jadni,uvijek ugroženi!!!!!
Trazimo od vlasti Mostara da se radi sigurnosti nam djece u Staroj gimnaziji postavi kontejner sa stalnim policijskim nadzorom za Spanski trg.Kamere su veceras omanule cim je doslo do sukoba.
jadni red barby
Kad nemogu Srbe, onda se medjusobno.
Ako su red army ovi sa lijeve strane na snimku, onda se jasno vidi da su ovi desni pobjegli
Pogledaj na INDEX portalu onaj ispod snimak, ljevo su ultrasi a desno red armi,
Samo da upitam ko je to većinski narod u Mostaru malo pogledajte zadnji popis pa onda lupajte isto kao što je sve ovi rušioci što nije daleko od istine a ovi drugi hodaju sa cvijećem u ruci sve akademski gradani
Rat pravi..
### Nije dugo trebalo da izadje video na bljesak.info zadnja obijava !!! Ultrasi jure RA a policija na videu ispaljuje 2 3 suzavca na ultrase , a neki ciko dolazi i govori sto ispaljuje na RA sto ne ispaljuje na ultrase ... jao sto volim viditi video kad sam sebi neko uskace u usta #####
Ušli u svlačionicu njih 10 i istukli jednog momka,pa kakav jadnik moraš biti da to uradiš
Mostar je Hrvatska ...Hrvati su zakon u Hercegovini
Samo vi što huškate navijate izvolite idući put pa im se pridružite a ne iza tipkovnice a i nije mi jasno i ja volim svoje najviše a uz to cijenim sve ljude ali ne kontam kako mozete sve gledati crno bijelo
Uživam u ovome... Pozdrav iz Banja Luke...
pardon, mislim na knjigu Idiot Od Dostojevskog, umjesto Tolstoj za Rat i mir