Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca u Sandzaku nedaju na sebe,ko je bio dole zna kako je. Ironicno je ali vise Bosne se osjeti u pola Srbije nego u samoj Bosni
Slovo na papiru je zakon, sve ostalo su želje...jbg
Bogo moj dobri prospi kamion cigle i budi precizan pa nas reši političara a onda još dva-tri kamiona da se rešimo budala i navijača . . . Imaš li na zalihama ili da skupljamo pred nekom bogomoljom !!??
pravac u Gazu
3-0 za Partizan. Njihov savez, njihova pravila :DDD
Indijanci,cuj nas grad nasa pravila tik tok mafija
Ovi su kopirali Zvezdu i Partizan pa sad neke krimi vođe vode navijače.
hoće ali bez navijača, zna se red
Ovi bi da šire mržnju a da ne budu kažnjeni...
Niste oni grobari i delije da postavljaju neke uslove...
Sjećam se 90tih kad nisu smjeli zucnuti !
Kod Vučića demokratija !
budala i drva
Bravo Novi Pazar! Po mnogo čemu ste lijep primjer
Je li ono Sandžak Serbija?
Sandžak je srbijanski rs. De facto.
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu,pa gle, što ja znam, malo od naprijed malo otraga , pa ti vidi, samo nek vam bude lijepo
Ugnjetavanje i ponizenje Bosnjaka u srbiji,moraju trazit otcjepljenje
mogu dobiti po pi... samo
Hahahahaha
Misle da se pitaju nesto... a ta ista drzava ih uvela u prvu ligu i nemojte Pazarce dan nam lozite vi iz Sarajeva ista jer ih se setite samo kad vam je gusto i tad su vasi.
Kad vidis lose komentare o Sandzaklijama, to su botovi iz rs