Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti kaznjeni, to se zna. Za Real Madrid ne vrijede pravila koja vrijede za sve druge klubove u Spaniji.
Toliki kompleksi od Reala pa cak i kad pobjedite 4:0, ne znate se radovati samo trazite neku nepravdu, a toliko ste pokrali i vi od celzija itd. Potrosili vise para od Reala za transfera zadnjih godina, doveli se u minus.
jdian, Barca pokrala Chelsea dok je Real pokrao čitavu planetu. 90% trofeja Real je osvojio uz sudije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista novo, to su dokazani fashisti kroz istoriju.
I VJERUJEM DA YAMAL NEĆE KMECATI KAO VINICIUS. ZAMISLITE DA JE VINICIUS TRAŽIO OD UEFE DA ODUZME ORGANIZACIJU EVROPSKOG PRVENSTVA RADI RASIZMA PREMA NJEMU. ŠPANIJA BI TREBALA GA PROGLASIT NEPOZELJNIM I NOGIRAT IZ DRZAVE.DA IGRA U FRANCUSKOJ ILI ENGLESKOJ I DA TO IZJAVI ONI BI GA ŠUTNULI PREKO GRANICE.EDI
Nekada su se prepirali oko Ronaldo Messi sad dobili drugi par....Iako mi je Real prije Barcelone mislim navijacki ali ako se igrala utakmica podrška zbog vrijedanja Vinicuasa i uvjek se zale onda je to licemjerno od njihovih navijača treba biti dostojanstven i u porazu a on je super igrac samo više on izaziva navijače i prgav ali hrani se tim
A real ima 60% tamnih, jucer ih je igralo 8 od 11, postali ko reprezentacija francuske
Đemal je bolji od Vinija jeno dvajes puta. Ćao!
G. Nj. i d e.
Pa jel crn il nije
Vardrid
da li je moguće da se to dešava u EU
Malom to ne smeta ali zato ce Vini dobiti odgovor u drugom el clasicu pa nek cmizdri i dalje
Nemam ništa protiv malog al ovo su moderni gladijatori, služe da se priča o njihovom šutanju lopte a ne o bitnim stvarima. Za platu koju prima neka ga vrijeđaju, nek ih sve vrijeđaju za to su pretplaćeni.
Ja kao navijac reala cestitam barci na pobjedi,potpuno zasluzeno.Drago mi je da je Barcelona opet kao prije, jer to je garancija da cemo gledati jos dobrih utakmica izmedju reala i barce.A po 4-5 golova jedni drugima znaju cesto dati,nista novo.
Ubi ih Barsa ko Kuduz Bademu
i onda se vinicius zali kad ga vrijedjaju,evo vrijedjaju ga i njegovi
Niko nije 'obojeniji' od Viniciusa Jr., tako da...