Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama svima na Balkanu treba zabranit bilo kakav pristup sportu, mi nemamo tu kulturu. Daj nam samo naoruzanja kakvog i da se marisemo.
Više nisu Armada već Hugolinci. Nabaci 5 icu i započni igricu hahahaha...
Jungen mladež nosioci europskih vrijednosti
bas sam u tom trenutku prolazio tomačevskim rondojem mimo stožica dok se izvijao dim sa stadiona, naravno vracajuci se u stan sa fuša, jer nam place mogu bit samo da prezivimo...
Bolje spasiti svoj tim blamaze, da bude sluzbenih 3-0, no petarda.
Ko beba zvecku, bravo Olimpija
Biće im drago kad pročitaju
Za vrijeme SFRJ Rijeka je bila miran grad u kojem su živjeli pristojni i kulturni ljudi. U šta se to pretvorilo u posljednjih 30-ak godina više je nego očigledno.
Klix vi fakat padate sa rejtingom zbog pristranosti .. Što zbog Izraela, što zbog kamenjare