Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde stavi level papanluka na ovo..
Najveći derbi u državi je u mom gradu. Jedan klub osvojio titulu, drugi tik iza njega. Ima li šta ljepše? Od grada koji je trebao biti uništen ili preuzet u gresorske ruke izrastao je u nikad ljepši i ponosniji grad. Volim te Bosno i Hercegovino, volim te Sarajevo, volim te Željezničaru, svi k'o jedan, za svoj narod, svoju državu i grad!
Sadaka klub Cmeljo, koji samo zivi od sadake.Dobili novi travnjak od sadake, izgradili im novu tribinu od sadake, renovirali im svlacionice i prostorije u klubu od sadake.Sad jos hoce i titulu da dobiju kao sadaku.E nema vise jarani moji.Da je pravde, dzenaza bi vam bila dosta ranije, ali se ovako lupaju narodne pare u rupu bez dna na Grbavici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klosari. Sprdajju se i sa vjerom
Ko je ova K u r c i n a u kapuljaci koja drzi propovjed ? Ajde da mu skupimo pare da ide na Hadz kad je tako religiozan . G l u p e r d a nepismena . I dA im platimo da ostane tamo takodje .
Bolesnooooooooo
Sefardski FK Sarajevo vs. Aškenazi FK Željezničar - kopija rivaliteta iz Jerusalema: sefardskog Beitara vs. aškenaškog Hapoela. Na prvoj utakmici Ž. 17.09.1921 cijeli tim su Aškenazi: Cicvol (Ziz), Cvelfer (Zweifler), Dunkl (Dunkler), Egić (Egit), Katalinić (Chatiner), Kefer (Kefer), Krajnc (Krajnczes), Leple (Lep), Novak (Nowak), Siber (Siber) https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
Gledam opet ovaj video )) Ovog Bradonju , maskotu , nesto oprzilo , pa trese onim rukicama ko kakav vibrator ))) . Samo se vi zajeb,,,jite , POLJACI samo sto nisu stigli ))
Sad ste kao svi neki "muslimani" ??? Daj uozbiljite se.
Debilizam i primitivizam
Cega se pametan stidi, budala se ponosi...
Budala i krivih drva nikada nece nestati
Klosari , narkomani , debili bez mozda igraju se sa svetim stvarima a slave titulu koju su dobili za zelenim stolom. Zalosno.
80% ih ne zna abdest uzet
Brunclik Zorica horde zla gorica uvijek bilo i bit' će, ljudi imaju kompleks od Želje pa im je bitnije da nas spominju nego svoj usrani "klub" sa Kobilje glave. Ni mi vama ne halalimo!
mogli ste dodiku makar bobmonjeru odnjeti
Povuce li se sta? 300 spidara na jednom mjestu, 44 citava zuba kad se svi saberu.
to je ma juznoj tribini u toru ih drzi narkodiler
Korona Titula
Volim Sarajevo svim srcem ali mene stid kad ovo vidim...fuj