Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parama koje je otpisao amlo komercu i ostalim privatnicima koji imaju milijune mogao je nesto uraditi na Koševu. Katastrofa Sta je uradio sa otpisom duga privatnicima kod kojih ljudi rade za minimalne plate. Ostavka ajnadzicu idu u penziju više. Dosta je
@ideologija2007 SDP,NS,DF,PENZICI,NP i slicni bavite se jeftinom politickom kampanjom i pokusavate okrenuti navijace FK Sarajevo protiv covjeka koji se za njih borio vise nego svi vi skupa.Imate crno na bijelo sve cifre koje su ulozene u Stadion i sve sta se je na njemu uradilo i renoviralo prema tome ovo su vam niski udarci koji vam sigurno nece uroditi plodom jer smo i brojniji i jaci i nadmocniji i uporniji od vas hinjskih poltrona!
@ideologija2007 Valjda bi svi trebali poceti od sebe i svog dvorista pa se zapitati ko je koliko ulozio,sta im je ko dao,koliko sredstava za njih izdvojio?!Ovako tjerate polako ali sigurno jedinog covjeka koji je stajao uz vas da se okrene i on ledima i da ga je bas briga i za stadion i FK Sarajevo i sve to u kompletu.Zapitajte se malo gdje udarate i koliko nisko idete?Mozete li nize?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zastavnik tj janichar JNA od Rogate tice...priljepio se opanak za asfalt ko dvokomponentno ljepilo...a omvestitori sinu Alenu koverte daju fol da se nezna....Uvjek su opancari od Rogate tice sanjali da se pitaju u SeEru...
Sta Ajnadžić zna šta je metropola,u Rogaticu izlazio u "grad"
Jedini čovjek koji je išta, u zadnjih godinu dana, uradio za stadion Koševo. Gdje je ta Uprava, navijači, njih još nismo vidjeli na djelu. Samo bi gotovine i nije ih sram da ovakve poruke šalju načelniku koji je milion i pol dao za rekonstrukciju stadiona.
Krivca trazite u onima koji nisu podrzali opcinu koja je ulozila velika sredstva u stadion i dala ogroman doprinos da se dovede u bolje stanje.
@Praves,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Opstina je najvise investirala u stadion i dokazala da je za nju modernizacija visoki prioritet,ne mogu da vjerujem da ste nakon svega sto je ucinjeno toliko nezahvalni.
@tank,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Pa zar vas nije sramota,opcina godinama finansijski pomaze FK Sarajevo,a vi ovako uzvracate.
@merin,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Trenutna situacija na Kosevu se moze promijeniti samo ukoliko se svi ukljuce,ne mozete ocekivati od opcine koja je najvise i ulozila da sama obnovi stadion.
Pametnije bi vam bilo da zasucete rukave i pruzite podrsku u rjesavanju pitanja stadiona nego gluposti da izjavljujete.Opstina zajedno sa nacelnikom maksimalno vam je pomogla.
@common,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine
Nijedna Opstina na svijetu ne finansira nacionalni stadion. To treba da radi drzava, Federacija, pa i Kanton. Koliko znam Opstina Centar je do sada dala mnogo para za stadion.
Glavni krivac onaj koji je do sad jedini nesto uradio za stadion, iako nije u njegovoj nadleznosti. Sto si finiji, to si jeftiniji... nije ni ovo do sad nista trebao raditi.
Covjek ulozio milion u unapredjenje stadiona, iako nije u njegovoj nadleznosti i sad ga jos svi optuzuju da je on kriv sto se tekma igra u Zenici. Ovo samo kod nas ima...
Zbog ovolike nezahvalnosti ovom prilikom molim nacelnika i opcinaku administraciju da obustave svaki vid pomoci “Bordo prijateljima” i FK Sarajevo, pa neka sami sebi ubuduce sve finansiraju, te im pocnite naplacivati usluge koristenja stadiona.
voda trebu od 28 godina inace zenu jednog SDA potrcka i jos mladzeg i veceg lopova od njega a kurci se po opstini....ovo je tvoj zadnji mandat legendo sad HORDE GLASAJU I ODREDzJU.CAO
Sto su se Bordalije nadigle. Ima li kakvog beskonacnog dzabaluka, a druge bi da gule.
Mislim da neke stvari treba objektivno gledati,jedna lokalna zajednica ne moze snositi sama cijeli projekat !Napadnite ostale ,i njima kupite karte i snosite troskove,ovaj covjek je ulozio mnogo sredstava u Kosevo,i nije okrenuo glavu kad svi drugi jesu!!!
Projekat koji je zapocela Opcina,i ulozila mnoga sredstva svakako treba nastaviti!Udruzenim snagama,Kanton,Savez i jedna ovakva zajednica,jedino mogu doci do realizacije i modernizacije Koseva!Horde trebate biti realni!