Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokuzaneri citaju "lekciju" milonerima 😂😂🤣🤣😂😂😂
Da nema kokuzanera, milioner ne bi bili milioneri i ne bi bilo smisal trcati za loptom!
Zamisli da te neki dileri, batinaši i propaliteti "postrojavaju", bez obzira ko i šta si ti i čime se baviš. Onomad se jedan igrač Dinama poslije treninga pobio sa pet "navijača" koji su pokušali da mu skinu dres. Ostale skinuli do gola. Kasnije izjavili da jedino njega poštuju jer je dres tretirao kao svetinju.
De matereti dajte dres ovom klošaru nek on igra pa da vidim šta će uraditi.
Joj što ja ovo ne mogu !
Huligani
Ako zadrzi ekipu Fiorentina ce biti u top 5 ekipa!!! Garantujem
Klošari obični
navijaci su da navijaju, a ne da glume policajce
A ispravno je kad igrac bez neke bitne skole zaradi 350000 eura sedmicno? "Plata Erling Haaland: Nedeljno: €345,367.46 Dnevno: €69,073.49" Mislim ... ok je ... tip je talentovan , daje golove i voli ga raja ali brate dragi 70 hiljada eura dnevno !!! I onda ima obraza da prica o losem dana , vruce mu, publika je bila naporna ... postrojilo ih. Da zaradi kao fudbaler 500 eura dnevno ... puno je .... Nek su im se nagovorili :) Da se ja pitam pomeli bi i tribine i parkinge.
Ne kontaš. Taj radi u industriji koja na sponzorske ugovore i tv prava bere milijarde. Normalno da dobije fin dio kolača; poštenije je da to dobije on nego administracija kluba
Mislim da ovo ne bi trebalo biti dozvoljeno. Neka svako radi svoj posao. Igrač imaju svoje rukovodstvo, pa neka se navijači obraćaju njima.
Djelomično ispravno da se mora ginuti 90 min na svakoj utakmici ali istovremeno i sramno da ih nekakav navijač postroji kao djecu i očitava lekciju.
Klosari jedva skupe za kartu pa misle da imaju pravo maltretirati igrace
Da je Real Madrid pa da ih ovako poslože i nakon pobjede jer ne igraju dobro pa hajd, ali Fiorentina... smiješno. Izgubili su protiv Olympiacosa koji je dobra ekipa ove sezone u Evropi. Izbacili su Aston Villu bez muke koja je bila možda i prvi favorit. Fiorentina je na kraju imala dobru sezonu bez obzira.
očitali im bukvicu Treba tako mnogim ili igraj kako treba(daj maximalno od sebe) ili idi iz kluba
huligani
Čuj postrojili hahahha