Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije svjestan da je dosao u epicentar genocida i fasizma...
Ne kenjaj. Ovo jeste sramota, ali sramota koja se dešava širom Evrope. I nemoj više da se lažemo da je Beograd "epicentar fašizma", dajmo se pogledati u ogledalo....
CEKAI BA PA ONO NEMA 10 LIUDI TAMO U COSKI
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Klali bi nas opet da mogu.
STEDI MUNICIU!
nismo mi naser da pečemo babe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ogrezli u fašizmu. Čast časnim i plemenitim Srbima koji su u manjini.
Šumadija
Kad čovjek čita ove komentare, odmah mu je jasno da se ovdje radi o ljudima široke duše i respekta prema svima. Sve bi nas mogli na rane priviti. Da ranjenik odmah gangrenu dobije. Većina komnentatora su iskreni borci za građansko društvo i ista prava za sve. To, jednostavno, izbija iz svake rečenice.
Bagro
Cobani,bjel,crn,zut...svi smo mi ljudi od jednog dragog Boga stvoreni... Kakvi papci,fuj
Ko je ovima drmo kavez, molicu lijepo da to ne radi. Ima u Doboju banana taman za izvoza.
seljaci, sta drugo reci
Stvarno sramota, j..la vas i boja i porijeklo.
Klix komentatori poznati kao antirasisti 😆
Srbi... šta drugo reći.. Ima toga svugdje ali nigdje kao i Beogradu..
Sljegli ovi sa pasnjacima i guslama treba nekoliko stotina godina da to izlapi.
Valjda mu je jasno gdje je dosao. Najveci rasisti fasiisti. Ovi ispada ima i u evropi al to su opet iz reda srpskog aroda koji zive tamo u EU
Ali u ovim situacijama su mi najgore te sudije,koja bola opomena,pa druga,treća,to odmah isprazniti cijeli stadion i kazniti klub pa će se opametiti.
Još jedan od milion dokaza da su današnji srbi potomci serva/sluga veoma divljog karpatskog(rumunski dio) plemena koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare i tako to,razmnozili ih jahajući servske snajke 650 godina a zatim ih rasprostranili po prostorima bivše smrdoslavije da bi mogli uzimati harač za vojsku koja je išla u osvajanja!!P.S. inače najoznatiji serv je drakula vlad koji je pobio preko 100000 serva valjda to sve govori ko su I šta su!
Srbijanci su ok ovi na tribini su izrod
Srbijanci su ok ovi na tribini su izrod