Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina prava zastava koja će se vratit prije ili kasnije..Lana ponosu naš.
Đe si mladosti
Svega njih 16.
Kako je moguće da ovi znaju koristiti tačnu zastavu Liljane a Bećirović koristi onu pogrešnu koji nam je zapad napravio da znamo da nismo slobodni ljudi.
Daleko su oni od navijaca kluba, to je gomila nepismenih baraba, kojoj bi svaki normalan klub zabranio ulazak na stadion. E jada i cemera od ponasanja.
kakve su to zastave nigdje bh
Mi kao narod moramo sve uraditi da vratimo zastavu sa ljiljanima koja nema nikakve veze sa ratnim dešavanjima.Dok recimo VRS nose obilježija koja su nosili dok su radili genocid i niko im A nije rekao.
Ja nemam nista protiv ljiljana, ni ove zastave. Ne smeta mi, iako bi je bliznja rodbina protjerana iz Bugojna pod ovom zastavom. Ali nemoj se brate ljutiti kad netko okaci zastavu hrvatskog naroda, ne Belica nitko UZP kad mase s njom isto kao sto vi ne velicate Grabovici i ostale zločine. Zastava s ljiljanima nikada neće biti zastava BiH, mozda jedino sa sahovnicom i nekim orlovima skupa
I zastava koja pripada srpskoj dinastiji Kotromanic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)