Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E.K nije ovo nikakva snažna parola koja će sagraditi nove kuće i spasiti unesrećene ispod kamena. Čak je i zastava herceg bosne iznad parole što jasno govori kakvog su razmišljanja.
ovi što pucaju dislike, misle da smo njihovo cvijeće i da je njihova Hercegovina
Hvala i Hrvatskoj, ali razmislite šta je njih natjeralo na vanrednu sjednicu subotom naveče da odobre 10 miliona eura pomoći BiH za poplave? Odgovor je SUTRAŠNJI IZBORI! Pamet u glavu Bošnjaci i glasajte za onoga koga HDZ najviše mrzi i koga se najviše boji, a to je DF. Ne zaboravite da je HDZ samo ove godine sa Trojancima od Bošnjaka iz budžeta oteo 300 miliona KM!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Srebrena Bosna je bila franjevačka provincija, uz to tu je i zastava tzv HB. Neće se ovi sjetiti Jablanice i ostalih Bosnjackih mjesta, ali ima ko hoće.
Nekad je bolje ne učiniti ništa nego fašistoidno dijeliti žrtve nesreće na "naše" i "njihove".
sjetit ce se turska.. dok hgss radi po jablanici i ostalim bosnjackim mjestima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo za nauk svima nama iz BiH, Franjevačka provincija Bosna Srebrenaje jedina ustanova koja neprekidno djeluje u ovim prostorima još od srednjeg vijeka. Franjevci su došli u Bosnu 1291. godine i tu su ostali do danas, preko 700 godina, i dodao bih, abd biće tu i dalje. Čuvali su narod još od prije Mehmeda Fatiha, pa nakon ulaska Princa Eugena i velikih iseljavanja. Dobri domaćini, naši franjevci..
Džaba poruka podrške džaba HGSS i K9 ćuke , džaba 10 miliona od Plenkija, džaba 100k eura od Hrvatskog Caritasa! Čekajte i dalje pomoć sa istoka i gledajte prema turskoj...
Ima tu istine..srednjovjekovna Bosna i jest kolijevka ..a ovi navijači manje vise ako ne oba onda jedan roditelj je Bosanac ..
Glede Hrvata u BiH, jos malo i svi ce se odseliti, jeste li ikada pogledali statistiku. Tako da dragi dusebriznici glasovanja, vas "problem" ce se rijesiti sam od sebe, a vi onda uzivajte sami ako vam je to zivotna zelja.
Bismismen......ne daj Bože da i u Hrvatskoj bude nekih vremenskih neprilika....da li će BiH,na vrhu sa DF-om kao 'vladajućom' strankom Hrvata u BiH također pomoći Hrvatskoj!!??
Nece ti poslat nikom nista
znaju oni dobro da im je Bosna kolijevka, da nose bosanske gene i da bosanskim jezikom govore. I što je najbitnije, nose prezime Bosanca Hrvatinića Kotromanića, kraljevske loze Kraljevstva Bosna.
Mislili su samo na kiseeljak
Hvala BBB. Svi smo.mi ljudi.
Meni ovo zvuči kao selektivna podrška
tKo ih ne zna... Ovi sto se provaljuju s pricom da je samo jedna zastava, znaci i parolu podrzava samo ova sacica koja je drzi? Zna se u ozbiljnim navijackim skupinama da ono sto se pojavi na tribini predstavlja sve njih. Imas jednu zastavu na ogradi, drugu na tribini, pametnom je i isaret dosta...
Jedna, jedina, najljepša, najplemenitija, najprkosnija, moja BiH, sa najboljim ljudima na svijetu. Svi dobronamjerni, bujrum, svi dušmani sikter.
Tuzlanski i Sarajevski Sulejman Kotromanic na aparatia od ovoga spominjana povelje Tvrtka Kotromanica U ime Oca i Svetaoga Duha i Oce nas .....
Tako pocinje i povelja Tvrtka Kotromanica = U ime Oca i Sina i Svetoga Duha !!!!! Tuzlanski Sulejman Kotromanic na aparatima !!!!!
Bosanca Tvrtka, kralja Kraljevstva Bosna. A to oca i sina je rimska kopija bosanske crkve i našeg svetog trojstva Sunca, Zemlje i Podzemlja. To su pođonili tek u 4. vijeku kad su napravili svoju novu KRSTjansku verziju, nakon što su porazili bosansko kraljevstvo Iliriju. A KRST nije osoba nego alat za mjerenje veličine Sunca i praćenje kretanja Boga, za kojeg smo mislili da je Sunce. Ima sve o tome u arhivama Vatikana, koje su odavno otvorene za javnost. Sve je uslikano i na Internetu.
KRST je NAŠ alat, bosanski. To su NAŠI mitovi i vjerovanja. Kakvi Rimljani i Sunce, prije 2500 godina Rimljani su bili ko oni u filmu Apocalypto (2006). Prinosili žžrttve.
Tako pocinje i povelja Tvrtka Kotromanica = U ime Oca i Sina i Svetoga Duha !!!!! Tuzlanski Sulejman Kotromanic na aparatima !!!!!
sad nek mi neko objasni, srebrena Bosno, koljevko nasa...........pa sto se oni drugacije nazivaju kad su u stvari Bosanci
To je geografska odrednica kao Slavonac, Zagoracs druge strane Vojvođanin, Šumadinac, Kosovac