Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bitno koje boje, na braniku tvome sinovi tvoji stoje.
Floskule. A sutra presretanja po auto putu. I sve po starom.... Tako i u svijetu nacionalizma, samo ovih dana ko fol svi su normalni. hahaha Ograničenost.
Sljedeći put kad budete vrijeđali Manijake, Horde zla, RA, Ultrase i ostale sjetite se ovoga i mućnite glavom.
Nemojte izazivati nerede na ulici,narušavati javni red i mir, psovati, vrijeđati, lomiti stolice na tribinama i niko nista pominjati nece. Sport je da se bodri a ne da se divlja.
Floskule. A sutra presretanja po auto putu. I sve po starom.... Tako i u svijetu nacionalizma, samo ovih dana ko fol svi su normalni. hahaha Ograničenost. I ti s njima.
Bosanski inat i prkos svemu! Volim vas sve! Da nam pozavide mnogi na ovome, ovo je dokaz kad
Da kad je neko u nevolji nema mjesta za religiju i naciju! Moja jedina BIH
Bravo momci, svaka cast!
bravo, svaka cast za sve ,koji su krenuli.. Ljudi nije bitno,ko je ,sta je,pomoc je potrebna.. Hvala vam od srca..
ovi momci samo smetaju, traba poslati bagere a ne balavce koji ne znaju lopatu držati
Korisniji od takvih kao ti.
Ima li Sabrije Topalovića u tunelu?
Kad nevolja dođe sa nesretna puta, tad zemlja svu našu oholost proguta, A ruka u ruci rukohvat sastavi, i štit od leđa drugarskih se napravi, Tad strašna sila moraće da stane, jučerašnji rivali, na crti su odbrane.. Hvala svima koji pomažu, i onima koji su makar u mislima sa narodom u nevolji..
Pokazalo se i dokazalo, na žalost zbog katastrofalne poplave, da je naš narod jedinstven. Ne znam ima li iko od spasilaca da je ugrožene pitao kako se zove. Bravo za Bosnu i Hercegovinu, a hvala svima koji su ponudili pomoć.
Floskule. A sutra presretanja po auto putu. I sve po starom.... Tako i u svijetu nacionalizma, samo ovih dana ko fol svi su normalni. hahaha Ograničenost.
Mogli bismo biti ujdinjeni i bez nesreće
Onako jedan mali savjet za momke koji idu da pomognu:gumene čizme,vodotporne kabanice,ranac,rezervni kompleti donjeg veša,čarape,tople majice,radne rukavice,voda,lampa,čakija.Ne izlagati se nepotrebno opasnosti slušati lokalnu policiju i ljude iz CZ.
Gdje su Srbi sa tih prostora nestali
Jel da Bošnjo, sad više nisu n a r k o m a n i i h u l i g a n i
Nije niko na svoju ruku išao. Stavili su se na raspolaganje službama na terenu. Kada su pozvani da treba ljudstva, organizovali se i došli gdje im je rečeno da treba sa opremom, alatom, presvlakom i hranom plus organizovali prikupljanje pomoći preko svojih udruženja plus volontiraju kod pomozi.ba. Malo li je?
Navijaca zelje stigli 20, bit ce u izvjestaju 200
Kod nas se samo navijacke skupine mogu oranizovati izgleda.