Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su karine od priprema ccc pa safet se ponasa kao da nikad nije bio na mundijalu.pa lik nije svjestan sta ga ceka u brazilu.pa on brazil shvaca kao da se radi o koridi u cevljanovicima
pa da,mora se trenirat i odrzavat formu a ne ic na hladjenje ,pa ima da crknu u brazilu.nigerija nece ni osjetit onu klimu jer su ljudi navikli
ma sta ti lupas ti znas sta je brazil ?? seljo jedan ti ne znas ni sta je korida, ajd mani se interneta idi cuvaj ovce bolje ti je !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoce u Hrasnicu zbog blizine grada i nocnog zivota :) lafo treninzi pa navece u klubove na opijanje i orgije............ koliko su samo puta iz Jeza pokupili kurave i odveli u hotel terme na ilidzi
Bice veselo u Brazilu,ako se ovako nastavi!
..S velikim Vam ponosom predstavljamo projekt koji pripremamo duže od godinu dana! Sve je ukratko objašnjeno na blogu. Puno smo uložili u ovaj projekt, puno je bilo planova, odricanja i savjetovanja od strane raznih profi usluga da bi došli do ovog projekta i s odličnim ga uspjehom pokrenuli. Ali ne! Nismo samo pokrenuli, to več traje 5 mjeseci! Velika misija nam je bila da pomognemo Vama ljudimau ovoj surovoj realnosti u kojoj se nalazimo. To nam polazi već par mjeseci kao što i možete vidjeti iz priloženog na na našem blogu. Ako ste zainteresirani javite nam se na mail i budite dio nas, budite dio uspjeha, budite dio pobjedničkog teama! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno) ++
Jeste vala vise dosadni sa tom negativom. Neka idu na finale, i treba da idu. Da kojim slucajem ne idu bilo bi "nisu se udostojili" ili ne znam sta vise. Sjasite vise kompleksasi. BOSNA U BRAZILU ;) ;) ;)
ma sta ce trening. ja ne znam sta planiraju oni ali trebali bi brzo pronaci neku lokaciju sa toplom klimom i velikom nadmorskom visinom da se naviknu. jer u brazilu ce biti 40 stepeni velika vlasznost zraka. a mi koji jedva sastavimo 11 igraca i nemamo adekvatnih zamjena se trebamo jos bolje pripremiti.
Moze li taj susic malo ucutati pa on ko je narodnjak I kad ide pisati ide u eter to je glupak a trener za vrbanjusu.ko nas vodi I te divne momke kojima svaka cast za odnos prema svojoj zemlji.
Naprosto mi počinje biti krivo što nas je baš ova seljačina Zavidovička odvela na prvenstvo, i samo zato što će se spominjati kroz historiju kao prvi koji je to učinio. Pa u ovoj grupi nas je mogla vodit i moja Dajđinca Sabaheta i odvela bi nas u Brazil. Joj joj kako mi samo njegova pojava živce vadi. Konj onaj paradni eto ti Hrasnica za pripreme utušio se u lokvama Hrasničkim da Bog da i ti i bratić ti Tino, Čuj Tino Sven, pa "muškije" i ljepše bi zvučalo da mu je dao ime Karburator, a ne Tino Sven, a opet na kraju seljačko prezime. Ne možeš se ti sine Tino Evropeizirati sa Sušić prezimenom da si ne znam ti čiji. Kad mi kažeš Sven Tin u glavi mi slika nekog pe..ra, a ovaj lik ovog Austrijskog predstavnika mi pravo priliči Sven Tinu.
BRAVO PAPE,BRAVO F/NSBIH !! KAPA DOLE. PUSTI OVE TZV. "FORUMAŠE" ŠTO SE U SVE RAZUMIJU,I KAKO IDU PRIPREME,I KOLIKO DANA I STA RADITI NA PRIPREMAMA.... KUP DRŽAVE JE SVETINJA I NARAVNO DA TREBATE BITI TAMO ! SRETNO BOSANCI I HERCEGOVCI,UVJEREN SAM DA CETE NAŠU JEDINU DRŽAVU DOSTOJNO I MUŠKI PREDSTAVITI U SVIJETU,DA CE SE O NAMA PRIČATI I NAKON SP. VIŠE I NE BROJIM KOLIKO SMO VAS PUTA OTPISIVALI,A VI SE VRAĆALI JOŠ ČVRSTIJI I JAČI . ZATO,SAMO NAPRIJED I NEKA JE SA SREĆOM.!!!
pa ima da sjebu noge od sjedenja 90 minuta
malo te pravopis zeza... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo naprjed sajo samo ugadaj igracima da ne bi odali tvoje manifetluke
kako god safetu ne gine da bude opjevan... ovako ili onako...
Znaci vec je poceo cirkus. Ovdje ce najmanje bit priprema i ozbiljnog reda. Kafane, reklame, posjete raznim dogadjajima, svadje, odmaranje, prasenje sponzorusa i tako dalje. Jadna nam je majka sa ovim selektorom. Svaki dan je bitan.
turisticke pripreme , poslije finala pravo u provod u kakav club
pa nije lik svjestan da ga u brazilu ceka drugacija klima i za koju se treba dodatno pripremat.
eto vam hrasnica...bravo bravo,pripreme odose u racku!!!trening centar zjapi prazan a vi hocete hrasnicu da vam je grad blize da se opijate i karate kurave po sarajevu...
Radi par sati treninga da borave nekoliko dana u Zenici. Ko bi normalan na to pristao? A kurava i kafana ima i u Zenici, provjereno. ;-)
pa bolji uslovi u zenici za minimum 70% !!! u svakom smislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trenirali ili ne isto im je