Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect, samo da mu zelja za igranjem ne ostavi zdravstvene posljedice za cijeli zivot.Valjda su doktori uradili ozbiljan posao
ako je sve na banku nije lose
Stroj💪
I dalje preplaćen, ko i svako krezzubo skakutalo. Ionako ne bi dobio ugovor kao ranije, tako da sad glumi skromnost. Bar plaća porez Švedskoj, za razliku od krezzavog Đokovića koji šteka keš u Montekarlu a glumi šešeljistanskog patriotu.
on preplacen a ti neradnik koji od stare uzima 5 maraka za kafe..
Buraz uzmi od stare cigaru i nemoj se sekirati...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ibrino je proslo.Povreda i Operacija ide skoro 1 Godina Pauza.Kao Igrac top kao Covjek Budala misli da je Bog.Drago mi je da ga je Dzeko po Golovima za Reprezentacije prestigao.Dzeko Svjetska Klasa Top 8 Golgeter Liga Petica i Reprezentacije💪👍🇧🇦Inter je Kandidat za Scudetto ove Godine.
skroman dečko, sve pare šalje kevi
Jok eto tebi ce koji uhljebariš na klixu...
Kad može Buffon sa 45 i dalje gurati može i on sa 41 mada bi bilo bolje da je podigao pehar ove sezone i onda penzija
pa buffon je golman. ovome valja trcati