Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce se vratit u Želju kako je klix opleo mrežu oko Dzeke.
@chandlerbing7 moje srce ovo vise ne moze podnijeti oo klixe
@chandlerbing7 sad mu klix upiso djecu u madrid u skolu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemojte ljudi vise ko boga vas molim hahahahaha
https://www.index.hr/sport/clanak/marca-barcelona-dovodi-dzeku/2216123.aspx
Ma Dzeko kralju nas, dijamantu nas, zmaju nas svi te volimo i svi o tebi pricamo. Tebi svaka cast ma gdje god igrao bit ces dobar i postovan igrac i pricat ce se o tebi. Sto narodna izreka kaze za dobrim se konjom prasina dize.
Ja ipak mislim da će Edin u Barcelonu.
Nemoj u Atletico, ziv bio.
jest' al u paprikama...Suarez ima problema sa Barcom pa je to sad zakocilo Moratu...isti fazon ko sa Dzekom i Milikom. Klubovi na kraju odlucuju a ne igraci...oni su potpisali da ih klub moze prodat', zamjenit' itd. Njihovo "hocu" je samo formalnost.
Spanija....nikad visok porez,porodica navikla na Italiju
Ovoga Moratu mora da je Mamic uvalio Juventusu.
HAHAHAH
Aj edite gouvna vise, hebo vas Dzeko vise
Treba para na grbavici izgleda,svi gledaju i kasicu prasicu Edina
imas 34 godine i za tebe se interesuju Altetico, Juventus, Inter, malo li je. Sve je ovo igra da se stampa cita, jer ima jos do kraja prelaznog roka, tako da malo dramaturgije nije na odmet
@071SA https://www.youtube.com/watch?v=RYT5AjWE8zk evo ti pjesma pa se uvjeri sam.
Ma ne ide on nigdje iz Rome
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Evo u mene komšinica Hasena kaze da je čula da ce s Pjanićem u Barsi igrati na posudbi 1 godinu a u kontra smjeru ide Umtiti...