Pišu engleski mediji
66

Nevolja za standardnog engleskog reprezentativca, supruga ga ostavila usred Eura?

E. K.
Supruga engleskog nogometnog reprezentativca Kierana Trippiera je na društvenim mrežama objavila zagonetnu poruku i prestala ga pratiti na Instagramu uoči posljednje utakmice Engleske na Euru.

Charlotte Trippier je jučer napisala na Instagramu zagonetnu poruku koju su mnogi protumačili kao prekid sa dugogodišnjim partnerom.

"Prije ili kasnije preboliš s***e za koje si se zakleo da ga nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu", napisala je Charlotte na Instagramu uz opis.

Fotografija koju je Charlotte objavila na Instagramu (Foto: Instagram)
Fotografija koju je Charlotte objavila na Instagramu (Foto: Instagram)

"Sunce sija, sretan ponedjeljak".

Na sljedećoj fotografiji koja je objavljena, ona sjedi u automobilu i sluša muziku dok čeka da pokupi svoju djecu iz škole.

Inače, Kieran nije na listi osoba koje Charlotte prati na društvenim mrežama što je navelo korisnike društvenih mreža da pokrenu glasine o mogućem prekidu.

Oni su u braku od ljeta 2016. godine i imaju troje djece.

Kieran Trippier sa suprugom i djecom (Foto: Instagram)
Kieran Trippier sa suprugom i djecom (Foto: Instagram)

U prilog eventualnim glasinama ide i podatak da Charlotte nije bila na tribinama tokom utakmica grupne faze protiv Srbije i Danske za razliku od drugih djevojaka engleskih reprezentativaca.

Podsjetimo, Trippier je odigrao obje utakmice reprezentacije Engleske na Euru, a večeras će u trećem kolu odmjeriti snage sa reprezentacijom Slovenije.

Utakmica Engleska - Slovenija na rasporedu je večeras u 21:00 sati uz direktan prijenos na BHT i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.