Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
320 milijardi?????? boze sacuvaj
kupuju Arapi zemlju u Bosni... a ljudi po Evropi kupuju
Otiso je fudbal u helac.
Halland: Svakom igraču je san zaigrati pred punim St. James Parkom.
bit ce Newcastle opet šampion, javljam se kao prvi navijac haha
A jeste ruzan insan brete
Nase sponzoruse bi mu isisale i govno iz dupeta
Arapi se igraju na ovaj nacin Sica za njih
ko drugi nego brat Arapin
Salman je nalogodavac ubistva Kashogia, ubico.
Brat nikad nije sutnuo loptu ni na PS-u
1.Salman 320 newcastle 2.Mansour 30 man city 3.Mateshitz 26.9 lajpzig 4.Agnelli 19.1 juventus 5.Hopp 18.5 hofenhajm 6.Abramovic 12.5 chelsea 7.Anschutz 10.1 l.a.galaticos 8.Kroenke 8.3 arsenal 9.Jindong 8.1 inter 10.El kelaifi 8 psg
pokupovase sve arapine u engleskoj https://youtu.be/fV99hvEtmX0
kad za sezonu dvije postane newcastle ko psg hahaha
SAD ĆE OVOM BOLESNIKU MORATI SVI LIKOVATI U SUPROTOM PRIJETNJA SMRĆU KAO ONOM NOVINARU U TURSKOJ. POD PRISILOM CE PRODAVATI IGRACE A OVI POD PRISILOM POTPISIVATI. DAYER LEGENDA NWC. KAD SE SJETIM SAMO NA PS1 I PS2 , KAKVA DRAMA I UZIVANJE BILO. DAYER I DAVIDS GLAVNI BILI
Vidi sto krscani u evropi slave sto je muslim kupio klub..a ovi nasi se nesto zale..a stas zaostali ljudi
Sve se vrti oko novca, to su valjda skapirali i ovi naši ligaši. Tito da ustane iz groba i bude predsjednik kluba, džaba mu ako pare donijeo NIJE !!!
Jedan od najsurovih moćnika na svijetu. Arogantan antipatičan i sociopata i njenu se raduju. Ali šta ćeš daj ljudima hljeba i igara.
Ode sve u pm... Odo pratit stolni tenis...
Pa nije ni 321 milijarda..
NE PRODAJITE SE ARAPIMA, zazalicete....