Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suze multimilionera, propalog megatalenta dok plače u noćnom klubu punom striptizeta, uz činjenicu da za nacionalni tim nije uradio ništa zadnjih 10 godina.
Ne zadnjih 10 godina,nego nikada nije pokazao ništa u reprezentaciji,slično ko Pjanić.
Kako slaba psiha ovih igraca, svaki place za svaku glupost! Dao mu bog svu blagodat ovog svijeta al ne zna opet!!!
nemojte molim vas evo me oci zasuzile citajuci
To je zdravo
Y boqaty placu
Tipična brazilska priča
Heroin je jaka droga
Fudbaleri postali zdepi. Samo placu
ratnici, lavovi, istetovirani mačo motivima, treninzi, po 15 naj auta, lideri. onda se valjaju po terenu kad dobiju loš pogled i plaču ovako. mislim da nisu dovoljno plaćeni.
Brate ti samo places. Zato te i boli koljeno. Povuku vlagu i onda te malo promaha ufvati. Bogu fala pa je na koljena, zamisli da je na glavu otislo i da su ti se usta okrenula
Snimano šnalom