Svašta!
98

Nezapamćen haos na Copa Americi: Darwin Nunez se tukao s navijačima, sa stolicom krenuo na tribinu

D. P.
Nunez u tučnjavi na tribini (Foto: Screenshot)
Nunez u tučnjavi na tribini (Foto: Screenshot)
U noći iza nas odigrano je drugo polufinale Copa Americe u kojem je Kolumbija rezultatom 1:0 savladala Urugvaj, a meč su obilježile nevjerovatne scene sukoba.

Kolumbijci su došli na korak od sna i osvajanja titule kontinentalnog prvaka na Copa Americi koju su zasad odigrali na savršen način. Od prvog kola pa do polufinala prikazali su sjajnu igru, a sinoć su eliminisali i odlični Urugvaj.

Jedini pogodak na utakmici u 39. minuti postigao je veznjak Jefferson Lerma, a vrijedi napomenuti da su Kolumbijci cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje jer je isključen Daniel Munoz. No, to ih nije na kraju koštalo plasmana u finale.

No, duel će ostati upamćen po jezivim scenama nakon utakmice. Urugvajski i kolumbijski navijači priredili su sukob na tribinama, a pridružio im se i nogometaš Liverpoola Darwin Nunez.

Iako jedna od najvećih i najskupljih zvijezda južnoameričkog nogometa, Nunezu to nije bio problem da uđe na tribine i zajedno s urugvajskim navijačima krene u sukob s Kolumbijcima. U jednom trenutku snimljen je i kako sa stolicom kreće navijače, a uputio je i nekoliko udaraca šakama.
Vrijedi naglasiti da su i ostali nogometaši Urugvaja sudjelovali u sukobu s Kolumbijcima, ali je Darwin tu bio najagresivniji i jedini spreman za tučnjavu kakva definitivno ne priliči profesionalnom nogometašu.

[TWITTER]1811222503987048628[/TWITTER]

Inače, Kolumbija će u finalu igrati protiv favorizovane Argentine koja je bila bolja od Kanade u drugom polufinalu.